15. sep
Generell Artikkelboard 2019 mobil
HAR FYLT OPP: Eva og Oddvar Neby ønsker velkommen til Finnskogmart'n på Svullrya for 14. gang. Oddvar har ryddet opp i bruktbutikken, og er klar for storinnrykk.
 
Venter 10.000 til tradisjonell mart'n på Svullrya
Fra fredag til mandag er det duket for den 14. utgaven av Finnskogmart'n på Svullrya. Eva og Oddvar Neby venter 10.000 besøkende til årets arrangement, og som tidligere blir arrangementet et marked i gammel stil.

Publisert: 04.jun.2019 13:52
Oppdatert: 04.jun.2019 13:52
 

Det har gått 14 år siden Eva og Oddvar Neby dro i gang Finnskogmart'n på Svullrya for første gang. Til helga braker det løs igjen, og paret regner med å få like mange besøkende som tidligere år. Det betyr at rundt 10.000 tar turen til Svullrya denne helga.

- At vi har holdt på så lenge er kjempemoro. Veldig mange lokale kommer med sine produkter, og dette er et marked i god gammeldags stil. Her blir det ikke noe tivoli, popkorn eller sukkerspinn, smiler Eva.

I bruktbutikken har Oddvar ryddet og stelt i stand butikken til storinnrykk. Her finnes det spennende antikkvarer som du neppe finner noe annet sted, og ofte har han busslaster med turister innom for både å spise og å handle.

- De vanlige helgene har vi gjerne besøk av busser som reiser rundt på Finnskogen på guidene turer. Så stopper de her for kaffe og vaffel, og en liten handel i bruktbutikken. Faktisk er det mange som kjøper med seg varer da de stopper innom med buss også, sier Oddvar.

Gode værutsikter nå

Av lokale utstillere i helga vil besøkende blant annet finne en smed, tredreiier og selvsagt blir det salg av mye håndlaget. Nå er det bare opp til værgudene. Men foreløpig ser værmeldingen svært bra ut.

- Været er vi selvsagt veldig spente på. Men skulle det komme noen dråper så tåler både vi og utstillerne det. De besøkende vet også å kle seg, så litt ruskete vær tåler vi, smiler Eva.

Og underholdning bli det også for store og små. Blant annet har en klovn varslet sitt besøk til Svullrya denne helga.

- Vi håper mange også fra Solør tar turen til oss i pinsen på Finnskogmart'n. Alle er selvsagt hjertelig velkommen, smiler Neby.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no