27. mai
Generell Artikkelboard 2019 mobil
VIL HA MED FOLK: Bernt Gundersen (til venstre) håper på minst 100 påmeldte til årets venners venner-fest. Videre ser vi Mariann Uggerud, Torfinn Uggerud, Ragnhild Fjeldberg og Erik Fjeldberg.
 
Vennene på Kjellmyra vil ha flere venner på venners venner fest
I romjula er Kjellmyras Venner klare med ny venners venner fest. Da de prøvde å arrangere i februar måtte festen avlyses på grunn av for få påmeldte. Nå håper Kjellmyra-vennene at minst 100 melder seg på til mat og dans 5. juledag.

Publisert: 03.des.2018 12:04
Oppdatert: 04.des.2018 06:25
 

Venners venner festene på Kjellmyra har lange tradisjoner, og helt siden 1970-tallet har slike arrangement funnet sted på Idrettens Hus. I dagens form har festene pågått i rundt 20 år, og det er fire par som driver Kjellyras Venner i dag.

- Vi har hatt fest i februar et par-tre år, men nå flytter vi festene tilbake til romjula. Da er mange hjemme, og vi tror kanskje det er enklere å samle folk litt sent i romjula, sier Erik og Ragnhild Fjeldberg.

Sammen med Mariann og Thorfinn Uggerud, Vivi Ann Lie og Terje Nymoen, og Lena Johansen og Bernt Gundersen, trekker de i trådene til Kjellmyras Venner nå.

- Målet er å lage liv og røre på bygda. Gjennom festene ønsker vi å samle venner en gang i året, og det er mange som har flyttet ut som er hjemom i jula. Da er dette en fin anledning til å hilse på sine, sier Mariann Uggerud.

Solid meny

5. juledag blir det treretters middag, med velkomstdrink og kaffe. Kjetil Nordfjeld & Christiania sørger for musikken, og det er plass til 140 personer i Idrettens Hus. Til hovedrett denne gangen blir det oksemedaljong.

- For å få gjennomført trenger vi minst 100 påmeldte. I fjor måtte vi avlyse festen fordi det var for få påmeldte. Nå håper vi at opplegget fenger mer i romjula. Får vi det ikke til nå kan det spøke litt for venners venner-festene på Kjellmyra, sier Bernt Gundersen.

Rundt 200 husstander har fått invitasjoner i posten, men de tre parene forsikrer at festene på Kjellmyra også er åpne for de som bor utenfor grenda.

- Ja, det kommer folk hit fra Grue og Våler også. Tilbakemeldingene på festene vi har kjørt har vært veldig bra. Så vi håper å få gjennomført nå, sier Gundersen.

Påmeldingsfristen er satt til 16. desember, og de som ønsker å melde seg på kan ta kontakt med Lena Johansen eller Bernt Gundersen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no