15. des
CT tom 20. des MOBIL
UAVGJORT: Vaaler ledet 2-1 mot Vinger rett før slutt, men kampen endte 2-2 (Arkivfoto).
 
Vaaler startet høsten med poengdeling mot Vinger
Vaaler hadde seriefavoritten i kne tirsdag kveld, men Vinger utlignet rett før slutt og kampen endte 2-2.

Publisert: 09.aug.2019 13.31
Oppdatert: 09.aug.2019 13.31
 

Vinger har vært det beste laget i 6. divisjon i flere sesonger, men i høstsesongen første kamp var det nære på at at Vaaler skulle ta skalpen til favorittene. 

- Det ble en kamp med forholdsvis lavt tempo gjennom hele kampen, der begge lag fikk lov av det andre laget til å trille en del ball. I første omgang har Vaaler grei kontroll på det meste som skjer og slipper ikke Vinger til de altfor store sjansene. De har et langskudd i stanga som er det nærmeste, mens Vaaler produserer flere store sjanser som burde resultert i mål. Vi går opp til 1-0 etter et vakkert langskudd fra Simen Nordlie etter ca 20 minutter og da vi passerer 40 minutter er det Aleksander Danielsen som er frempå med et skudd fra ca 20 meter som settes helt nede ved stolperoten. Vi er meget fornøyde med både offensivt press, defensiv kontroll og sjanseproduksjon i pausen, sier keeper Henning Myrer. 

Glipper helt på tampen

Vinger gjør et par bytter som gir utslag fremover på banen i pausen.

- Vi blir presset lenger bakover i banen og de kommer til flere halvstore sjanser uten at det er direkte farlig bakover hos Vaaler likevel. Uansett da man møter et såpass rutinert og godt lag som Vinger, så er det alltid farlig å la dem få trille ball for lenge og dessverre ga det utslag også denne kvelden. Etter 70 minutter er det litt klabb og babb i feltet og Vinger får til en avslutning fra en 7-8 meter som jeg redder. Dessverre faller returen rett i beina på en annen Vingerspiller, som ikke har noen særlig problemer med å sette den i åpen kasse. De siste 20 minuttene forsøker vi å holde unna og å ta over kontrollen igjen, men vi sliter litt med å finne de gode løsningene, noe som gjør at Vinger får fortsette å ha ballen mye. I det det ser ut som om at vi skal greie å ro seieren i land, får Vinger en kanonade av innlegg. I det 90. minutt er det innkast og flere innlegg på rad, som til slutt ender opp hos en umarkert Vingerspiller som får stå merkelig alene og heade ballen kontrollert i lengste fra ca 8-9 meter, forteller Myrer. 

- Det føles ut som et tap da vi leder 2-0 til pause og har ledelsen helt inn i det 90 minutt. Det er ufattelig surt, men vi må bare ta lærdom av det som skjedde i kampen. Vi har en ung tropp som vil mye, så dette må vi ta med som lærdom og brette opp erma når vi tar imot Grinder på Vaaler stadion allerede fredag 9. august, sier Myrer. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Vaaler - Vinger FK 2 - 2 (2 - 0)

MÅL: 1-0 Simen Nordlie (20), 2-0 Aleksander Danielsen (41), 2-1 Petter Linstad (70), 2-2 Kai Olav Ryen (90). 

Ingen kort.

Vaaler stilte med følgende lag: 

Henning Myrer, Christer Fredriksen, Jan Arne Haugen Evensen (kaptein), Arild Midtskogen, Magnus Moen, Sigvart Melsnes Svenneby, Simen Nordlie, Aleksander Danielsen, Christoffer Danielsen, Erik Burud og Magnus Aasen.

Innbyttere: Espen Sparby, Peder Tronstad, Aleksander Haug, Thomas Engebakken, Fredrik Urdahl, Marius Haug og Sander Nilsen Brunborg.

Neste kamp: 

Vaaler - Grinder fredag 9. august klokka 19.00 på Våler stadion. 

Kirkenær Sportsforretning tom 23. des	 mobil
Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no