24. jun
Salgsfabrikken mobil
BARE Å KOMME: Utlånssjef i BUA Åsnes, Erik Aagaard, håper mange vil benytte seg av utlånsordningen til påske.
 
Utstyr til påskeferien kan du låne på BUA
BUA Åsnes har hatt mye utlån av utstyr allerede, men det er rom for enda flere brukere og besøkende. Trenger du å låne noe utstyr til påsken, har du et par muligheter igjen. - Vi har åpent førstkommende torsdag og tirsdag til uka, sier Erik Aagaard i BUA.

Publisert: 09.apr.2019 00:01
Oppdatert: 09.apr.2019 00:01
 

Det er Åsnes kommune og frivillige som står bak BUA, og ordningen med å låne utstyr er allerede godt i gang. 

- BUA er en utlånsordning av sports- og fritidsutstyr som er gratis for alle. Vi startet ordningen i starten av februar, så vi har holdt på et par måneder allerede. Fram til nå er det jo utstyr til bruk på vinteren som har vært aktuelt. Vinteren er heller ikke helt slutt, og nå står påsken for døra. Det er bare å komme og låne alpinutstyr, langrennsutstyr osv. Vi har også et par fjellpulker som har vært populære i hele vinter og de er det sikkert noen som vil låne i påsken også, sier Erik Aagaard. 

Åpent torsdag og tirsdag

Torsdag er siste mulighet for utlån, for de som reiser på påskeferie allerede til helga. 

- Ja, torsdag mellom klokka 1600 og 1900 har vi åpent. Ellers har vi også åpent tirsdag i påskeuka, for de som reiser på påskeferie litt seinere, sier Aagaard. 

Det har vært brukbar trafikk de månedene ordningen har vart så langt. 

- Ja, det har vært rimelig bra. Det hadde uansett vært plass til mange flere, det er fortsatt mye utstyr som vi ikke har lånt ut. Under vinterferien var vi helt tomme for alpinutstyr, og blir det kanskje til påsken også, fortsetter Aagaard. 

Ny sesong etter påske

Etter påsken er slutt, skifter BUA sesong fra vinter til sommer. 

- Ja, da settes vintersportsutstyret inn på lageret og fyller hyllene innerst på biblioteket med annet utstyr. Da blir det fotballer, fotballsko, annet utstyr som brukes på sommeren og ikke minst sykler. Det blir i det hele tatt veldig mye forskjellig utstyr til utlån. Ordningen kan brukes av alle: barn, unge og familier. Det er bare å komme, oppfordrer Aagaard. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no