25. jun
Salgsfabrikken mobil
GLEDER SEG: Tonje Enkerud er endelig skadefri og klar til spill igjen (Arkivfoto).
 
Tonje Enkerud er klar for kamp igjen
Storhamar har måttet klare seg uten sin playmaker i siden august. Nå melder landslagsaktuelle Tonje Enkerud seg endelig klar til kamp igjen, skriver Storhamar Håndball Elite på sine hjemmesider. Det er en gladnyhet for mange håndballinteresserte solunger også.

Publisert: 09.okt.2018 11:22
Oppdatert: 09.okt.2018 11:39
 

Onsdag kommer Skrim Kongsberg til Hamar for å spille seriekamp, og allerede lørdag er det tid for sesongens første europacupkamp når Byåsen kommer til Boligpartner Arena.

– Jeg er med, sier en glad Tonje Enkerud. Det er en skikkelig gladnyhet for Storhamar-supporterne.

Det var 9. august at hun ble satt ut av spill. På trening fikk hun en liten dytt fra siden og hele tyngdepunktet innover på det venstre kneet. Det viste seg å være en rift i et leddbånd.

– Det ble en lang opptreningsperiode for meg, men nå er jeg endelig tilbake og det er veldig deilig. De siste ukene har vært en tålmodighetsprøve, og jeg har jobbet mye med styrke og stabilitet. Nå har jeg endelig vært med fullt på trening i det siste og det føles bra, sier Tonje Enkerud.

Storhamars nøkkelspiller var også på landslagssamling i sommer, før den uheldige skaden kom like før seriestart.

Tonje Enkerud fikk seg en lei smell på trening 2 uker før seriestart, men var optimist likevel da iSolør snakket med henne etterpå. 

- Det viste seg å være en liten rift i leddbåndet på innsiden av kneet. Vanskelig å si hvor lenge jeg er ute, men det kan være alt fra 3-6 uker. Det var det beste resultatet sånn sett, så jeg er veldig glad det ikke var noe mer og at det ikke tar så lang tid før jeg er tilbake. Jeg håper å være tilbake til andre seriekamp, og at jeg har fått noen gode treningsuker før det eventuelt blir samling med landslaget, sa Tonje Enkerud til iSolør i slutten av august. 

gleder seg

Hun gleder seg stort til kampene denne uka.

– Selvfølgelig gleder jeg meg! Dette blir første seriekamp for min del, så det blir spennende.  Det blir spennende med e-cup lørdag også. Det har vi ventet på og er veldig klare for å gi alt. Fire kamper på rad mot Byåsen kan bli tøft, men vi må ha fullt fokus og ta kamp for kamp, sier Enkerud.

Storhamar møter Byåsen i europacupen 13, og 21. oktober. Så møtes de i kvartfinalen i NM 24. oktober, før serieoppgjøret 28. oktober. Den første kampen går hjemme på Hamar, de tre neste spilles i Trøndelag.

Kilde: storhamar.topphandball.no

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no