15. sep
Generell Artikkelboard 2019 mobil
SUKSESS: På den første av to åpne håndballtreninger Flisa AIL inviterte til, kom det 26 gutter og jenter.
 
Stor suksess for åpen håndballtrening på Flisa
Håndballgruppa i Flisa AIL arrangerte onsdag den første av to åpne treninger for barn mellom 1-7. klasse. - Hele 26 forventningsfulle barn møtte opp på den første av to åpne treninger som blir arrangert, sier Ronny Grenberg, leder i håndballgruppa.

Publisert: 06.sep.2019 09:04
Oppdatert: 05.sep.2019 18:34
 

Formålet med åpen trening er at alle kan få komme i hallen for å bli kjent med hvordan det er å kaste håndball, forteller leder i håndballgruppa i Flisa AIL, Ronny Grenberg. 

- Hele 26 forventningsfulle barn møtte opp på den første av to åpne treninger som blir arrangert. Barna ble tatt imot av 5 av 6 representanter fra styret bestående av Kari Gunn Lie Sveen, Carina Braskerud, Line Berggren og Hilde Kristine Sveen. Julia Heiberg var ikke tilstede, forteller Grenberg. 

Populært for både gutter og jenter

Av barna som møtte opp så var det nesten like mange gutter som jenter.

- Det er tydelig at vi også har fått etablert et godt guttemiljø for håndball i Solør! Et av håndballgruppas hovedmål for kommende sesong, er at det skal tilrettelegges gode treningstilbud for alle de yngste og at vi skal få i gang mange lag i årets isbjørnserie. Allerede nå er det lag på gang for jenter født 2011-12-13 i tillegg til gutter født 2012 og 2009-10. Med mange lag i isbjørnserien så vil både barn, foreldre og besteforeldre oppleve idrettsglede og skikkelig trøkk i Åsneshallen kommende sesong, lover Grenberg. 

Ny MULIGHET

Det blir en ny sjanse til uka for de som gikk glipp av den første åpne treninga. 

- Onsdag 11. september fra klokka 16.30 til 18.00, er det igjen åpen trening og alle er hjertelig velkommen! Håndballgruppa har treningstilbud til alle alderstrinn som starter opp nå utover i september, avslutter Grenberg. 

 

 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no