18. feb
Artikkelboard Vålerbanen uke 8, 2019 mobil
MYE SKJER I HELGA: Sissel Rendalen (til venstre), Mette B. Dahl og Jan Vidar Lonkemoen er klare for utesesongen på Bokken. Her blir det livemusikk både fredag og lørdag i pinsehelga.
 
Stor optimisme hos Bokken før årets utesesong
Fredag 18. og lørdag 19. mai starter utesesongen for Bokken pub på Braskereidfoss. Med ny huseier på plass som skal bygge ut er det stor optimisme i den lille puben, og nå håper de mange tar turen i helga.

Publisert: 16.mai.2018 11:37
Oppdatert: 16.mai.2018 11:39
 

Driverne av Bokken på Braskereidfoss har nesten ikke landet etter at de fikk nyheten om at bygget de leier i skal bygges på og rustes opp. Driverne av Joker Braskereidfoss har nemlig kjøpt Bokken-bygget, og skal bygge på og investere for ni millioner kroner. Med på flyttelasset blir puben.

- Dette er en kjempeløsning for oss, og vi er veldig glade for at Bokken er med videre i planene til de nye eierne, sier Mette Dahl til iSolør.no.

Med nye publokaler på gang er det stor optimisme, og i helga starter også årets utesesong for det som lenge var Solørs eneste rene pub. Fredag kveld spiller Mr. Ray og Odd Arne Sørensen, og lørdag kommer Frode Johansen og Halve Kongeriket.

- Sistnevnte er et band fra Romerike som spiller energisk musikk på norsk i krysningen mellom rock, countryrock og folkrock. Inspirert av folk som Tom Petty, Ryan Adams, og norske El Cuere, sier Dahl.

Frontfigur Johansen har med sitt eminente gitarspill, fengende melodier og treffsikre tekster oppnådd stor suksess med sine solokonserter de siste årene og kan skilte fem kritikerroste utgivelser. Han gjorde 101 konserter i 2017, spilles mye på radio, og solokonsertene fortsetter også i 2018. 

Odd Arne Sørensen og Mr. Ray trenger neppe noen ytterligere presentasjon i Solør.

- Nå ser værutsiktene bra ut, og vi håper at mange blir med oss på sesongåpningen ute her på Bokken. Så gleder vi oss veldig til fortsettelsen med nye lokaler som blir innflyttingsklare før jul, smiler Dahl.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no