19. okt
Julebord 2019 mobil
KOMMER TIL FLISA: Hilde Louise Asbjørnsen er årets gjesteartist når Åsnes Hornmusikk inviterer til Høstkonsert lørdag 19. oktober. Trond Gårder (til venstre) og Odd Toverud håper på full sal!
 
Spiller opp til Høstkonsert for 31. gang
Lørdag 19. oktober inviterer Åsnes Hornmusikk til sin 31. Høstkonsert, og også i år i Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa. Med seg har de Hilde Louise Asbjørnsen som gjesteartist.

Publisert: 09.okt.2019 12:52
Oppdatert: 09.okt.2019 12:52
 

Bare få dager etter årets Høstkonsert fyller Åsnes Hornmusikk 85 år! Det er en sprek jubilant som inviterer til sin 31. Høstkonsert i Rådhuskinoen på Flisa, og utøverne i korpset har aldri vært sprekere.

- Vi er rundt 50 utøvere nå, og 1/3-del av dem er under 26 år! Det er vi veldig stolte av, og snittalderen i korpset har vi fått veldig ned. Stoffet vi øver på til årets Høstkonsert har aldri vært vanskeligere, og vi håper mange kommer for å høre det vi forhåpentligvis har lært oss til denne lørdagen, sier Odd Toverud.

Trond Gårder er administrativ leder for årets Høstkonsert, og gleder seg som resten av musikantene. Hilde Louise Asbjørnsen er et nytt bekjentskap for Åsnes Hornmusikk, og Gårder mener folk i Solør ikke bør å glipp av denne muligheten.

- Hilde Louise Asbjørnsen er musiker, låtskriver, tekstforfatter, skuespiller og kabaret-artist. Hun ble født og oppvokst i Sykkylven på Sunnmøre, og er en allsidig musiker. Mange kjenner sikkert Hilde Louise fra Stjernekamp. Hun var med i TV-programmet i 2018, sier Gårder.

Tradisjonell konsert

Konserten legges opp på samme måte som tidligere Høstkonserter med gjestartist. Hilde Louise får et par deler hvor hun underholder selv, mens hornmusikken fyller på både før, etter og litt undervegs.

- Ekstra artig for oss er det at vi har med oss ei som var utvekslingsstudent fra Østerrike i fjor. Nå er hun tilbake, og det i stor grad for å få bli med oss på denne Høstkonserten, sier Toverud.

Billettsalget er for lengst i gang, og de som vil sikre seg billett kan gjøre dette hos Salong Unni/Salong Tina, Våler Blomsterforretning og hos korpsets medlemmer.

- Dersom vi har igjen noen billetter selger vi de i døra før konserten starter klokka 16.00 lørdag 19. oktober, sier Toverud.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no