15. sep
Generell Artikkelboard 2019 mobil
IMPONERTE: Solør Helsesportlag imponere, fra venstre Trym Andre Engebretsen, Per Arne Engebretsen og Roy-Christoffer Solheim Lindboe, bak trener Heidi Engebretsen (Foto: Therese Solheim).
 
Solør Helsesportlag fortsetter å imponere
Solør Helsesportlag var med på Totentreffen på Raufosshallen i helga. Dette er en av Norges største stevner for individuelt boccia i Norgesserien.

Publisert: 11.jun.2019 11:26
Oppdatert: 11.jun.2019 11:26
 

Solør Helsesportlag fortsetter å imponere i Norgesserien. 

- Vi hadde med 11 spillere og det ble imponerende resultater denne helga også! Per Arne Engebretsen tok 1. plass, Roy-Christoffer Solheim Lindboe 2. plass og vår nye spiller Trym Andre Engebretsen tok 3. plass i barneklassen. Disse gutta skal til treningssamling i Sarpsborg til høsten og vi håper alle kan være med å støtte vår Spleis innsamling spleis.no/boccia slik at barna får reist. Det ble også 2. plass til undertegnede og 3. plass til Ingrid Navestad i klasse 2, sier Svein Olav Tandberg. 

Mange støtter klubben og de er takknemlige for alle bidrag.  

- Vi vil også takke Åsnes Frivilligsentral for 8.000 kroner og Hof Helselag for 5.000 kroner som vi har fått i støtte til vår satsing på barn i klubben vår til å dekke eget utstyr, sier Tandberg. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no