18. aug
LS 2019 mobil
SOLØRLEKENE: Fredag 15. februar er det klart for Solørlekene, og Marte Kravdal, Anita Korntorp, Jan Petter Bjørnvåg, Agnar Holberg, Anita Syvderud og Roy Erik Myrvang ønsker velkommen til Idrettsparken Kjellmyra.
 
Snart er det klart for «Solørlekene»
Fredag 15. februar er det igjen klart for «Solørlekene», som er et samarbeid mellom VITT (Virksomhet tilpassede tjenester) Åsnes og Kjellmyra IL i Idrettsparken på Kjellmyra. - Under fjorårets leker var det rundt 35 deltagere med ledsagere, og vi håper på enda flere i år, sier Karianne Bergersen i VITT.

Publisert: 07.feb.2019 14:24
Oppdatert: 07.feb.2019 14:24
 

Det blir høytidelig åpning, olympisk ild, aktiviteter, bankett med dans og gullmedalje til alle deltagere. 

- Det er åpning klokka 12.00 ved Vålers ordfører Lise Svenkerud, Ingvild Arnesen fra kommunen  som skal snakke om folkehelse og 5.,6. og 7. klasse ved Sønsterud skole tenner olympisk ild, forteller Karianne Bergersen. 

Mange aktiviteter

Aktivitetene blir både mange og spennende for deltagere og forhåpentligvis mange tilskuere!

  • Ski
  • Hest og kjerre v/Beret Rostad
  • Aking
  • Natursti
  • Snøscooter (Sindre Myrvold sponser driften av denne)

Det blir åpen kiosk og loddsalg hele dagen.

- Vi ønsker oss masse folk i parken med norske flagg for å heie fram de fantastiske deltakerne våre! Vi har invitert alle Solør kommunene, samt Løten og Elverum. Vi er usikre på hvor mange det blir enda, men håper på mange. I fjor var det ca 35 deltakere pluss ledsagere, sier Bergersen. 

bankett, middag og dans

- Klokka 15.30 er det bankett og det er åpning med VITT-koret. Det er premieutdeling der alle får gullmedalje, matservering, kaffe og kake (sponset av Ivar Bakke) og dans utpå kvelden med «Solungan», forteller Bergersen.

I år stiller også Frivillighetssentralen med folk til å hjelpe til under arrangementet.

- Russejenter serverer under middagen og elevene ved Sønsterud skole bidrar med kiosk, loddsalg, heiarop, sang under åpninga, samt de står rundt i løypene. Circle K sponser boller til barna, Kiwi Flisa og Joker Kjellmyra sponser mat til banketten. Tyristubben barnehage stiller sine akematter til disposisjon denne dagen, andre sponsorer er Stora enso og Fiskå Mølle. I tillegg har mange butikker i handelsstanden sponset med premier til loddsalget, sier en fornøyd Bergersen.

Tilbud for alle

- Dette er en dag med idrettsglede og mestring utfra egne forutsetninger i fokus. Dette er i tråd med hvordan både VITT og Kjellmyra IL tenker om tilbud for alle. Overskuddet fra fjorårets Solørleker er brukt til utbedring av rullestolrampe på Idrettens hus. Det ønskes og satses på denne gruppa i framtida fra Kjellmyra IL sin side. Det er det store muligheter for, da begge parter er meget fornøyd med dagens samarbeid, sier Karianne Bergersen. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no