27. mai
Generell Artikkelboard 2019 mobil
BLE HEDRET: Under bilsportgallaen på Gardermoen i helga ble Sindre Trøyterud hedret for sin fantastiske sesong.
 
Sindre ble hedret for en fantastisk sesong
Under bilsportgallaen i helga ble Sindre Trøyterud fra Våler hedret for en fantastisk sesong. Trøyterud kan skilte med NM gull, EM gull og KNA-mester 2018. Nå starter jobben mot neste sesong for crosskartføreren.

Publisert: 03.des.2018 13:01
Oppdatert: 04.des.2018 06:24
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GIR GASS: Crosskartføreren fra Våler har ingen planer om å gi seg med det første.

I seks år har Sindre Trøyterud (14) fra Våler kjørt crosskart. Unggutten har rukket å bli en erfaren fører på disse seks årene, og han kan vise til solide resultater i år. De ble han hedret for under bilsportgallaen i helga.

- Sesongen har vært helt fantastisk med NM gull, EM gull og KNA mester 2018. Det var en stor premieutdeling med de største bilsporttalentene på Clarion Hotel The Qube på Gardermoen, og det var virkelig artig å bli hedret der, sier Trøyterud til iSolør.no.

Han er stolt over å kunne prestere på et så høyt nivå både nasjonalt og internasjonalt. 14-åringen sender en stor takk til gode samarbeidspartnere og støttespillere.

- I år har både sponsorer fra lokalmiljøet og internasjonalt fått øyene opp for mine prestasjoner, og det setter jeg utrolig pris på, sier Trøyterud.

Nå er han klar for å satse videre innen motorsporten han digger å drive med. Trøyterud ønsker å sette Solør på kartet med sine prestasjoner.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no