15. sep
Generell Artikkelboard 2019 mobil
 
Se bildene fra næringslivsseminaret på Helt Ville Dager
Fredag 24. mai var det næringslivsseminar med politisk debatt under Helt Ville Dager. Her fikk publikum høre om PAN Tretopphytter, merkevarebygging, utviklingsarbeid i bedrifter og prestasjonskultur. I tillegg var det politisk debatt med et deltakerpanel distriktet aldri har sett maken til.

Publisert: 24.mai.2019 17:28
Oppdatert: 24.mai.2019 17:30
 

Knut Arne Gjems kunne fredag morgen stolt ønske velkommen til næringslivsseminaret under Helt Ville Dager. Nesten alle stolene i Skansen grendehus var besatt, og folk fikk en dag med spennende input og en debatt med et deltakerpanel distriktet ikke har sett maken til i nyere tid.

PAN Tretopphytter fortalte om sitt prosjekt i Gjesåsen. Gründerne Kristian Rostad og Christine Mowinckel fortalte hvordan ideen har utviklet seg til noe medier fra hele verden snakker om. Anders Fjeld som leder Innlandets største kommunikasjonsselskap, Spire, fortalte hvordan merkevare bygges. Konsernsjef Geir Drangsland i Byggma fortalte hvorfor utviklingsarbeidet er så viktig. Derfor har Forestia bokstavelig talt snudd på flisa!

I bildekarusellen over kan du se bilder fra arrangemenet.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no