19. okt
Artikkelboard mobil september 2019
FLYTTER INN: Glomdal Juridiske flyttet inn 1. oktober i Borgheim-bygget i Elverum. Her er advokatfirmaets nye ansikt, Siw Skatvedt Lund (t.h.) sammen med Alina Haug Drazkowski.
 
Satser videre og utvider advokatfirmaet
Alina Haug Drazkowski fra Grue er klar for et nytt kapittel i Glomdal Juridiske - nå med kontor i Elverum og én ansatt.

Publisert: 04.okt.2019 10:43
Oppdatert: 04.okt.2019 11:09
 

– Det er morsomt å utvikle bedriften. Man må satse og gå for det, sier Alina Haug Drazkowski inne på det nye kontoret til Glomdal Juridiske i Elverum.

Det var i 2018 at advokaten fra Grue gikk fra en trygg jobb til å skape sin egen arbeidsplass. Først etablerte hun seg på Kirkenær, utvidet med kontor på Flisa og nå drøye ett år senere utvider hun nok en gang med kontor på Elverum og én ansatt.

Med seg på laget har hun fått advokat Siw Skatvedt Lund.

– Jeg er spent, men dette tror jeg blir veldig bra. Vi kjenner hverandre fra før både fra retten og fylkesnemnda, så vi samarbeider godt.

styrker firmaet

Skatvedt Lund kommer rett fra advokatfirmaet Elden, som nå legger ned virksomheten i Elverum. Hun har dessuten mange års erfaring i trygdeetaten og er én av to advokater i Innlandet som står på justisdepartementets liste i barnebortføringssaker.

Haug Drazkowski sier firmaet tar både sivile saker og straffesaker, men at de nå får enda mer tyngde på familierett, barnevern og barnebortføring. 

– Siw har en særskilt spisskompetanse som er ganske unik i her distriktet. Det er absolutt en styrke for firmaet. Dessuten skal det blir godt med en sparringspartner - både faglig og sosialt. Det gleder jeg meg veldig til.

Skatvedt Lund har så vidt kommet i gang på Elverum-kontoret etter at hun flyttet inn tirsdag denne uka, mens Haug Drazkowski skal ha kontorsted på Kirkenær og Flisa, og Elverum ved behov.

– Alt i alt, får vi et større nedslagsfelt i distriktet med kontorer tre steder, som jo betyr mer nærhet til kundene og de lokale tingrettene.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no