13. nov
EHH konk 2019 mobil
FORNØYDE: Styreleder Wenche huser Sund og daglig leder Øvyind Hammer er storfornøyde med å være på Gasellelista 2019. Foto: Privat
 
Salgsfabrikken på Gasellelista 2019
Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. Annonsesalgbedriften på Kirkenær er én av dem. Nå satser de videre og ansetter flere.

Publisert: 07.nov.2019 08:10
Oppdatert: 08.nov.2019 09:10
 

Helt siden 2003 har Dagens Næringsliv kåret de mest lønnsomme og voksende bedriftene i hele Norge, og for andre året på rad har annonsesalgsbedriften på Kirkenær klart det igjen.

Tallene i løpet av ett år viser en omsetning på nærmere 9,5 millioner og vekst på nærmere 145 prosent.

Det gjør at de går inn på den gjeve lista, Gasellelista for 2019. 

– Det er kjempegøy! Det er takket være de som jobber her og Øyvind som har styrt skuta mens jeg har vært ordfører. De har alle gjort en kjempejobb, så stor kudos til våre ansatte og til de som samarbeider med oss - uten dem hadde ikke dette vært mulig, sier styreleder Wenche Huser Sund.

Ansetter flere

Salgsfabrikken er én av 3484 i hele landet som er inne på lista og tilfredsstiller dermed vekstkravene. Det er hardt arbeid og hard konkurranse.

Kriteriene for å komme inn på lista er: Minst doblet omsetning over fire år, omsetning på over én million kroner første år, positivt samlet driftsresultat, levert godkjente regnskaper og unngått negativ vekst.

Dette gir inspirasjon til å jakte videre. Salgsfabrikken har i dag ni ansatte, og nå skal de ansette flere, forteller Huser Sund.

– Vi har vekst, og det gir en fin mulighet til å vokse og skape enda flere arbeidsplasser lokalt. Nå bretter vi opp ermene og satser videre for fullt.

FLERE FRA GRUE

På årets liste er også flere bedrifter fra Grue: Guru Utvikling, Glåmdal Maskin og Scenemontage. Og fra Åsnes finner vi Armec, stålkonstruksjonsbedriften fra Gjesåsen.

Gasellekonferansen gikk av stabelen på tirsdag 5. november, hvor klesmerket Holzweiler ble tildelt prisen Årets Gaselle for Region Øst. Prisvinnerne i hver region går videre til den nasjonale kåringen av årets bedrift i desember.

Huser Sund sier det uansett er en ære å komme med.

– Det er en stor anerkjennelse å komme på lista. Dette betyr mye for oss, og vi har feira med gjengen på jobb. Nå fortsetter vi med det vi gjør godt i dag. Vi har flere nye store oppdragsgivere, og vi skal øke omsetningen ytterligere, sier Huser Sund.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no