24. jun
Generell Artikkelboard 2019 mobil
STØTTER OPP: A2 Media jubilerer, og vil støtte Med hjerte for Solør økonomisk. Bak ser vi eierne av A2 Media, Ronny Grenberg (til venstre), Anita Madshus og Knut Rismyhr. Foran Linn Lie Bekken og Jeanette Kristiansen fra Med hjerte for Solør.
 
Salgsbedrift jubilerer og gir penger til Med hjerte for Solør
I år er det 10 år siden Anita Madshus etablerte A2 Media hjemme på Namnå. I dag holder bedriften til i sentrale lokaler på Flisa, har ni ansatte, og omsetter annonser for 35 til 40 millioner kroner. Når bedriften jubilerer er det Med hjerte for Solør som for pengegavene.

Publisert: 04.jan.2019 14:49
Oppdatert: 04.jan.2019 15:03
 

Egentlig er Anita Madshus utdannet lærer, men etter snaut ni års arbeidserfaring med salg valgte hun i 2009 å starte egen bedrift. I starten solgte A2 Media blant annet annonser for SolungAvisa, men siden den gang har oppdragene tikket inn - og det samme med ansatte.

I dag er A2 Media på Flisa en salgsbedrift som selger annonser for 20 til 30 titler på print og nett. Bedriften omsetter for 35 til 40 millioner kroner i året, og er en betydelig arbeidsplass på Flisa. Når bedriften skal jubilere ønsker de å støtte en god sak lokalt.

- Vi har invitert våre oppdragsgivere hit til Flisa nå som vi jubilerer. Til vanlig møtes vi årlig i Oslo, men nå vil vi vise dem Solør. Derfor har vi hyret inn Ivar Haugstad til å holde et foredrag for oss i Rådhuskinoen 7. februar klokka 17.30, sier Anita Madshus.

Hun har hørt Haugstad før, og har aldri opplevd maken til foredragsholder. «Hvordan lykkes bedre sammen» heter foredraget, og Madshus garanterer lattergaranti. Foredraget vil være åpent for alle andre.

- I Rådhuskinoen er det plass til mange flere enn oss og våre oppdragsgivere. Derfor legger vi ut rundt 250 seter for salg. Billetten er 100 kroner, og alle inntektene som kommer fra dette salget går til Med hjerte for Solør, sier Madshus.

Håper å gi 20.000 kroner

Madshus er imponert over den jobben Med hjerte for Solør gjør for andre i distriktet. Derfor håper hun mange kommer på foredraget, og at de kan donere en betydelig slant til Med hjerte for Solør.

- Jeg håper jo vi skal klare å samle inn 20.000 kroner. Åsnes kommune har også bidratt med fri leie av kinosalen, og bidrar også her. Til våre oppdragsgivere har vi sagt at vi heller vil ha en pengegave enn blomster i anledning jubileet, slik at vi kan gi det til Med hjerte for Solør, sier Madshus.

Billettene ligger allerede ute for salg, og Madshus garanterer at de som tar turen denne torsdagen ikke kommer til å angre. Foredraget med Haugstad har du neppe hørt maken til, og vil motivere noen og enhver av oss.

Takker for hjelpa

Linn Lie Bekken i Med hjerte for Solør setter stor pris på engasjementet, og forteller at pengene kommer godt med.

- Vi trenger penger gjennom hele året for å hjelpe dem som sliter med økonomien. Pågangen hos oss inntektsmessig er kanskje størst før jul. Da er folk gavmilde. Men de personene og familiene vi hjelper trenger hjelp gjennom hele året, sier Lie Bekken.

Dersom det innsamlede beløpet blir 20.000 kroner vil det tilsvare 1/4-del av alle pengene Med hjerte for Solør fikk inn i 2018.

- En gave på 20.000 kroner ville vært fantastisk, og jeg håper mange møter opp i Rådhuskinoen på Flisa denne dagen, smiler Bekken.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no