6. des
Julebord 2019 mobil
BRA BESØK: Henning Myrer (til venstre) og Kjell-Erik Rostille er takknemlig for at så mange fikk med seg årets utgave av Vålerrevyen. (Foto: Liv Rønnaug Lilleåsen).
 
Over 600 fikk med seg årets utgave av Vålerrevyen
Revy-generalene Henning Myrer og Kjell-Erik Rostille er storfornøyde med besøket under årets utgave av Vålerrevyen. Det var 100 flere som løste billett i år enn i fjor, og ikke siden Vålerrevyen ble reetablert for seks år siden har flere sett revyen.

Publisert: 27.nov.2019 19.48
Oppdatert: 27.nov.2019 19.48
 

Vålerrevyen 2019 er historie, og fem omtrent fullsatte forestillinger i Kommunelokalet er vist. Revy-generalene Henning Myrer og Kjell-Erik Rostille kan fortelle at over 600 personer løste billett til årets revy, og det er de storfornøyde med.

- Gærarti! I år solgte vi 100 flere billetter enn i fjor, og det må jo tilsi at folk liker det vi driver med. Da vi dro igang Vålerrevyen igjen for seks år siden var det kanskje flere innom, men foruten da har vi aldri hatt flere på forestilling i nyere tid, sier Henning Myrer.

Ekstra stas er det at mange utenfor Våler tar turen til Kommunelokalet for å få med seg lokalrevyen. Det sier noe om at Vålerrevyen har mer enn bare lokale poeng.

- I år vet vi at folk har tatt turen helt fra Brumunddal til revyen, og det er publikum som ikke har noen tilknytning til noen av oss på scena. De kommer fordi dem har hørt at revyen er bra, og det er jo stor stas for oss, sier Myrer.

Som skuespiller på en slik lokalrevy er det kæru å se at publikum ler best på ulike steder fra dag til dag.

- Noen liker fakter og limerick, andre liker politiske saker. I årets revy tror jeg vi har truffet de fleste, sier Myrer.

- Har noen politikere sagt at dere har dratt strikken for langt i år?

- Vi har da ikke hørt noe. Dem har sikkert ikke turt å si fra heller, ler Myrer.

Nå er lyset slukket for Vålerrevyen for denne gang, og planleggingen av neste års revy starter snart. For både Rostille og Myrer lover at det blir mer revysprell i Våler i 2020. Det er bare å glede seg!

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no