21. apr
Topp april 2019 mobil
NY LANDSLAGSSAMLING: Tonje Enkerud er klar for landslagssamling i Oslo, når Kino og Island står på motsatt banehalvdel fra 19. til 23. november. (Foto: Morten I. Schei).
 
Ny landslagssamling for Tonje Enkerud
Tonje Enkerud fra Åsnes er tatt ut til landslagssamling når rekruttlandslaget møter Kina og Island i Oslo fra 19. til 23. november. Onsdag ble det også klart at Storhamar Håndball Elite er klare for NM-finale etter seier over Fredrikstad.

Publisert: 08.nov.2018 17:55
Oppdatert: 08.nov.2018 17:55
 

Det blåser en god vind rundt Storhamar Håndball Elite og Tonje Enkerud for tiden. Torsdag ble det klart at Enkerud er tatt ut til ny landslagssamling.

- Tonje er igjen tatt ut til landslagssamling når rekruttlandslaget møter Kina og Island til samling i Oslo i perioden fra 19. til 23. november. Gratulerer så mye og lykke til Tonje, skriver fansiden til Enkerud på Facebook.

Laget til Enkerud, Storhamar Håndball Elite, presterer også så det holder. Etter onsdagens seier mot Fredrikstad, hjemme i Boligpartner Arena, ble det klart at laget skal spille NM-finale i Oslo Spektrum.

- Jeg er kjempestolt. Stolt over laget. Og stolt på vegne av de som har vært med i mange år og har kjempet så hardt for dette. Både de i laget, alle frivillige og alle rundt klubben, sier trener Arne Senstad til Hamar Arbeiderblad.

Senere samme kveld ble det klart at det er Vipers Kristiansand som blir Storhamars finalemotstander. Den regjerende mesteren slo Sola 31-26 i kveldens andre semifinale.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no