21. apr
Topp april 2019 mobil
ÅRETS FARGE: Fargerike-kjeden har kåret grønt til årets farge 2019. Terje Husebæk hos Fargerike Flisa mener årets farge, blått, har vært en suksess. (Foto: Morten I. Schei).
 
Norges største fargehandel har valgt årets farge
Fargerike er med sine 110 butikker over hele landet Norges største fargehandel. Hvert år velger de årets farge. I 2018 er fargen blått, og i 2019 er det grønt som er valgt. Terje Husebæk hos Fargerike Flisa tror mange vil farge hjemmet grønt det kommende året.

Publisert: 07.nov.2018 15:47
Oppdatert: 07.nov.2018 15:47
 

Fargerike-kjeden valgte blått som årets farge i 2018. Hvert år velger kjeden ut årets farge, og for 2019 er det grønt som gjelder.

- For noen år siden var det mange lyse hus innvendig. Kjeden ville gjerne få tilbake farger i hjemmene, og ville få folk med på trendene. Det er mange dyktige personer i kjeden som følger med på trendene ute i Europa, og som velger ut årets farge, sier Terje Husebæk hos Fargerike Flisa.

Han er fornøyd med at grønt er valgt til årets farge, og er spent på responsen blant kundene i Solør.

- Blått ble en suksess

Nå skal altså de lyse fargene ut, og de skikkelige fargene inne igjen. Husebæk mener at blått har vært en suksess i år, og har også troen på grønt for neste år.

- Det er fargen grønn som er kåret. Både lyse, skarpe, duse og resten av spekteret. Vi hjelper gjerne folk med å finne den rette grønnfargen, sier han.

For eksempel har du økologisk grønn som er dempet, myk og sofistikert, og bærekraft og verdivalg er stikkord for interiøret. Stille grønn har et grålig slør på urbane og raffinerte overflater.

- Lar folk i Solør seg påvirke av årets farge?

- Det er nok litt begge deler. Noen er vågale, og tør å sette farge. Det er kanskje ikke så mange som vender om  hele huset, men at de tar én enkelt vegg for eksempel, sier Husebæk.

Han mener at en grønnfarge passer stort sett overalt, og veileder gjerne de som er usikre.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no