24. jun
Generell Artikkelboard 2019 mobil
MYE FOLK: Det var folksomt under Vårfesten på Flisa i fjor. Også årets Vårfest byr på moteshow, og forhåpentligvis spiller værgudene på lag lørdag 27. april.
 
Musikk og aktiviteter for store og små
Det er vår i lufta! Handelssenteret Flisa inviterer til sin tradisjonelle Vårfest på Flisa lørdag 27. april. Her blir det noe for både store og små.

Publisert: 15.apr.2019 19:48
Oppdatert: 15.apr.2019 22:16
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ER PÅ PLASS: Brannvesenet har som vanlig stand med visning av blant annet brannbil utenfor Fargerike Flisa under Vårfesten denne lørdagen.

Vårfesten i regi av Handelssenteret Flisa er et sikkert vårtegn i Solør. Lørdag 27. april inviterer handelsstanden på ny til vårfest, og dersom værgudene spiller på lag blir det garantert folksomt på Flisa.

- Vi har vært veldig heldige med været under Vårfesten noen runder nå, og håper selvsagt på sol eller i det minste oppholdsvær. Da blir det folksomt på Flisa denne lørdagen, smiler Bjørn-Martin Brandett, nyvalgt leder i Handelssenteret Flisa.

Han får støtte av Odd Erland Dalen som er ansvarlig for arrangementene til Handelssenteret Flisa. Vårfesten byr på motevisning, brannbiloppvisning, turer med Tøffetoget, stands og underholdning. Denne gangen er det Tommy Michaelsen som skal underholde folk fra scena ved Flisa Stormarked.

- Tommy er veldig allsidig, og skal fremføre låter fra sitt allsidige reportoar. Det blir skillingsviser, låter av Håkon Banken og selvsagt klassikere fra Picazzo. Tommy blir også konferansier under moteshowet og gjennom dagen, sier Dalen.

For første gang blir det arrangert Pride i Kaffegata. Folkehelseuka arrangeres samtidig, og det gjør også fylkesmønstringa i UKM.

- Alt i alt mye som skjer på Flisa denne lørdagen, og vi håper mange vil bli med. Handelssenteret Flisa kommer med egen Vårfestavis i forkant av arrangementet. Der kommer komplett program, sier Dalen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no