18. aug
LS 2019 mobil
KLARER SEG BRA: Øyvind-André Gjessvåg (til venstre) og Roar Jansrud i Bil og Dekor på Braskereidfoss er fornøyd med starten bedriften har fått. I løpet av våren skal de utvide lokalene.
 
Må utvide lokalene etter å ha funnet sin plass i markedet
1. november i fjor åpnet Bil og Dekor AS dørene på Braskereidfoss. Roar Jansrud og Øyvind-André Gjessvåg kan vise til mange års erfaring fra profileringsbransjen. Responsen har vært så bra at bedriften nå må utvide lokalene for å møte etterspørselen.

Publisert: 06.feb.2019 20:03
Oppdatert: 06.feb.2019 20:03
 

Selv om det er mange aktører i profileringsbransjen i regionen har Bil og Dekor AS på Braskeridfoss funnet sin plass i markedet. De åpnet dørene 1. november i fjor, og ser allerede nå at de må utvide for å kunne ta unna jobbene som tikker inn.

- Det er trangt her. Vi klarer å profilere en bil i lokalene i dag, men det blir nesten litt som TV-reklamen der du må klatre ut bagasjeluka, smiler Roar Jansrud.

Men det er et luksusproblem det er snakk om. For bedriften har funnet sin plass, og små og store bedrifter er primærmålgruppa. At Flisa Trykkeri nå starter opp med profileringsartikler på Kvisle Utviklingspark ser ikke Jansrud på som noe problem.

- Jeg tror vi sikter oss inn mot litt ulike målgrupper. Det er de litt mindre kundene som er viktige for oss, og vi har en del privatpersoner som bestiller varer også. Trykkeriet sikter seg inn mot de litt større aktørene slik jeg har forstått det, sier Jansrud.

Utvider med 80 kvadratmeter

Den god starten gjør at han satser. Riktignok holder bedriften til i garasjen hjemme hos Jansrud, men mer plass trenger de. Så fort snøen går starter arbeidet med å istandsette 80 nye kvadratmeter til Bil og Dekor.

- Det vil lette situasjonen en del for oss. Mer plass til produksjonen gjør at vi får bedre dager på jobb, sier Jansrud.

Januar er en rolig måned over hele fjøla. Slik er det i alle bransjer, og Jansrud er ikke bekymret for det.

- Nei, det er stille i januar. Men bare vi kommer inn i mars regner vi med at det tar av igjen. Selv om det har vært litt roligere nå i januar har vi alltid hatt noe å pusle med, sier Jansrud.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no