18. feb
Artikkelboard Vålerbanen uke 8, 2019 mobil
SPILLER PÅ MART'N: Malossi er klare for SolørMart'n. De deler scene med Dirty Deeds fredag 29. juni.
 
Lover rock'n'roll og god stemning på mart'n
Dirty Deeds og Malossi skal sørge for litt heftigere rytmer enn folk kanskje har vært vant til på SolørMart'n tidligere år. De spiller på hovedscena fredag 29. juni, og Roy Møllerud i Malossi gleder seg stort til å komme hematt.

Publisert: 13.jun.2018 09:59
Oppdatert: 13.jun.2018 10:00
 

SolørMart'n ønsker å ha et bredt tilbud for alle aldre. Et av de nye tilbudene i år er fredagskvelden som byr på rock'n'roll med Dirty Deeds og Malossi. Malossi har sine røtter fra Solør, og synger hardrock på solung. Dirty Deeds er kjent for sine gode AC/DC-tolkninger.

- Detta trur je blir gærarti. Vi skal ta musikken hematt, og nå synger vi jo på solung også. Dette har vi virkelig sett frem til i lengre tid, sier Roy Møllerud i Malossi.

Mer troverdig nå

Siden 2002 har Malossi fremført sine tungrocklåter på engelsk, men i 2016 bestemte bandet seg for å gå en litt annen veg. To av bandets fire medlemmer kommer fra Åsnes, og ved å synge på solung håper de at bandet skal oppleves litt mer troverdig.

- Responsen er større nå enn den var tidligere. Vi fremstår mer troverdig når vi synger på dialekt, og jeg håper at mange som besøker SolørMart'n vil kjenne seg igjen i tekstene. Inspirasjon til låtene henter vi jo ofte hjemmefra, sier Møllerud.

I tillegg til Roy Møllerud og Tommy Hylden fra Åsnes, består bandet av Øyvind Minsaas fra Elverum og Pål Salvesen fra Oslo. Med ny stil begynner det å tikke inn flere spillejobber for bandet.

- Vi spilte nylig på Soundgarden i Elverum. Etter mart'n skal vi ta turen til Martins Pub på Lillestrøm. Booking jobber vi med kontinuerlig, og det er en artig tid for oss i Malossi nå, sier Møllerud.

- Det blir ikke for heftig for mart'nspublikumet da?

- Nei, det tror jeg går veldig fint. Tekstene våre er lokale, og jeg tror mange kjenner seg igjen. Dette er så lokalt som det kan få blitt, og det er mange i Solør som liker litt heftigere musikk, sier Møllerud.

Spilte på Utsikten 

Nå er han spent på hvor mange som kommer. Sist Malossi spilte i Åsnes var på Utsikten for rundt 12 år siden. At de nå deler scene med Dirty Deeds gjør Møllerud optimistisk.

- Det må jeg vi er en glimrende booking. Dirty Deeds er et veldig bra AC/DC-coverband, og det blir stas å få dele hovedscena med dem, sier Møllerud.

Dirty Deeds gjør et forrykende AC/DC-show og spiller låter fra hele AC/DC-katalogen Fra første album hvor Bon Scott synger, til siste album «Black Ice» med Brian Johnson, som tok over mikrofonen etter at Bon Scott døde i 1980. I fjor feiret bandet 20 år på vegen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no