13. nov
EHH konk 2019 mobil
GJENTAR SUKSESSEN: I fjor klipte frisørene hos Frisørhjørnet på Flisa inn over 11.000 kroner til Dyrebeskyttelsen. Nå er Connie Lindberg klar for å klippe igjen. De selger også kattekalendere.
 
Klipte inn over 11.000 kroner til Dyrebeskyttelsen i fjor
Frisørhjørnet fikk inn over 11.000 kroner til Dyrebeskyttelsen da de klipte på dugnad for våre firbeinte venner i fjor. Lørdag 30. november klipper de på dugnad igjen, og målet er å samle inn enda mer penger i år.

Publisert: 07.nov.2019 10:00
Oppdatert: 07.nov.2019 11:17
 

Connie Lindberg hos Frisørhjørnet på Flisa er en ekte dyrevenn, og engasjert i Dyrebeskyttelsen lokalt. For første gang klipte Frisørhjørnet kunder en hel dag til inntekt for Dyrebeskyttelsen i fjor. Det ga mersmak, og nå håper Connie å samle inn enda mer denne gangen.

- At vi fikk inn over 11.000 kroner i fjor var kjempebra, og vi klipte over 20 personer på de timene vi hadde åpent. Selv om vi var slitne da dagen var over var vi veldig fornøyd. Nå er målet å klippe enda flere, og samle inn enda mer penger i år, sier Lindberg.

Ekstra åpent

Vanligvis holder Frisørhjørnet stengt på lørdager, men lørdag 30. november åpner de dørene for Dyrebeskyttelsen igjen. Fra klokka 09.00 bli det drop-inn, og alle inntektene går til organisasjonen. De som ønsker å gi penger uten å klippe seg er selvsagt også velkommen til det.

- Tilbakemeldingene i fjor var veldig bra, og mange hadde lest på iSolør.no at vi skulle ha åpent denne dagen. En del kom langveisfra for å klippe seg, og noen hadde egentlig akkurat klipt seg - men gjorde det igjen for denne saken, sier Lindberg.

Som i fjor stiller Solungmat & The Cakemakers med litt kaker og søtsaker til de som kommer innom. For kanskje blir det litt ventetid i sofaen før en frisør blir ledig.

Selger kalendere

- I tillegg til selve klippingen skal vi selge noen kattekalendere som Dyrebeskyttelsen gir ut. Pengene bruker de for det meste til veterinærkostnader. Som kastrering, chipping og vaksinasjoner, sier Lindberg.

Hvert år fødes det 60.000 kattunger i Norge, men bare 20.000 av dem får et hjem. Situasjonen i Solør begynner også å bli ille. Connie er selv med på å hente inn katter som ikke har et hjem.

- Det blir alt for mange katter, og de føder ute uten at folk får det med seg. Nå må folk være snille og kastrere kattene sine slik at vi ikke må skaffe hjem til så mange eierløse katter, sier Lindberg.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no