6. des
Kiwi Våler artikkel - tom 9. des
FØLGER TRADISJONENE: Svein Terje Kynbråten hos Heia Hotell inviterer til førjulsfest lørdag 21. desember, og romjulsfest 2. juledag. Billettene kommer som vanlig for salg 1. desember.
 
Klart for nye festligheter på Heia
Førjulstiden er både travel og fin hos Heia Hotell i Våler. Årets opplegg er tradisjonelt, og det blir både førjulsfest og romjulsfest som vanlig på hotellet i Våler.

Publisert: 27.nov.2019 18.50
Oppdatert: 27.nov.2019 18.53
 

Lørdag 21. desember er det klart for årets førjulsfest på Heia Hotell i Våler. Denne gangen er det Claes Lindberg som sørger for musikken i diskoteket.

- Claes Lindberg har spilt her på Heia Hotell med sitt covershow mange ganger før, og får folk i den rette stemningen. Dette tror vi blir helt knall før jul, og vi satser på mye folk i diskoen som vanlig, sier Svein Terje Kynbråten hos Heia Hotell.

Bandet som skal spille i kroa 2. juledag har også lang fartstid på hotellet.

- Det er Contrazt som kommer tilbake for å spille opp til dans på årets romjulsfest. Nede i diskoteket blir det også bra partymusikk, sier Kynbråten.

Som tidligere er det 18-årsgrense nede og 20-årsgrense oppe. Det er særlig festen 2. juledag som trekker mye folk til hotellet. Da brukes hele bygget også, og det legges ut 700 billetter for salg 1. desember.

- I fjor hadde vi noen ledige plasser også på 2.-dagen, men det kan være smart å sikre seg billetter i god tid. De legges ut hos Esso Smedstuen, Circle K Flisa og her på Heia Hotell, sier Kynbråten.

Ellers har det vært en travel førjulstid med julebord på Heia Hotell. Både for bedrifter, og lag og foreninger som har lukket selskap. De åpne julebordene har også hatt bra trafikk.

Kynbråten benytter anledningen til å takke alle som bruker Heia Hotell. Det har vært mye å gjøre på hotellet også i 2019.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no