6. des
FMS mobil tom 10. des
ØNSKER VELKOMMEN: Mandag 9. desember fra klokka 17.00 er det juleverksted i Våler Folkebibliotek. Barne- og ungdomsbibliotekar Anne-Mette Jensrud ønsker velkommen til noen hyggelige timer.
 
Inviterer til juleverksted i biblioteket
Biblioteket har flyttet inn i banklokalene i Våler, og 9. desember blir det juleverksted i bibliotek i bank. Juleverkstedet er et populært årlig innslag i banken.

Publisert: 27.nov.2019 18.50
Oppdatert: 25.nov.2019 07.45
 

11. november åpnet Våler Folkebibliotek i samme lokaler som Sparebank1 Østlandet i Våler. Kommunen har kjøpt bankbygget, og nå leier banken en del av bygget til sin virksomhet. Største delen av bygget har nå blitt bibliotek, og den første tiden med bibliotek i bank har gått over all forventning.

- Vi ser jo at vi har fått mindre plass enn vi hadde, men dette er en god midlertidig løsning mens vi venter på tilbygget som kommer. Ikke minst er det mange gode kroker å sitte i. Allerede har vi også fått erfare at folk som besøker banken også besøker biblioteket. Nye lånekort har blitt levert ut, og alt fungerer som planlagt, smiler Anne-Mette Jensrud, som er barne- og ungdomsbibliotekar.

For de minste blir det ny runde med juleverksted i biblioteket 9. desember. Målgruppa her er fra de eldste i barnehagen til 4. og 5. klassinger.

- Juleverksted bruker vi å ha hvert år, hvor vi lager litt forskjellig julepynt. Vi prøver å ha litt ulike typer produkter og pynt hvert år, og det er flere voksne som er med for å veilede de minste. I tillegg leser vi noen julefortellinger for de minste. Dette bruker å være veldig sosialt og hyggelig, sier Jensrud.

Juleverkstedet starter ved 17-tiden denne mandagen, og varer noen timer. Jensrud ønsker både nye og gamle juleverkstedbesøkende velkommen til bibliotek i bank.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no