18. aug
LS 2019 mobil
NYHET: I år blir det matservering på Strandsjø 17. mai, sier Bjørn Vidar Sletten.
 
Inviterer til feiring 17. mai for første gang
Bjørn Vidar Sletten har i mange år arrangert 17. mai på Samfunnshuset i Hof, men i år blir det for første gang servering på Strandsjø. - Jeg har telt på knappene før jeg bestemte at det ikke blir noe på Samfunnshuset, men jeg har jo kjøpt Strandsjø og prøver med servering her 17. mai, sier Sletten.

Publisert: 13.mai.2019 10:12
Oppdatert: 08.mai.2019 11:36
 

Det var nesten litt vemodig, men uansett er beslutningen tatt forteller Sletten.

- Jeg har jo dette fine stedet ved Strandsjøen i Hof, så i år blir det matservering i egne lokaler. Det blir mer eller mindre samme opplegget som tidligere, men da i andre lokaler. Det viktigste er å ha god mat, men atmosfæren her på Strandsjø blir jo litt annerledes enn på Hof Samfunnshus. Det er jo storstua i Hof, men det er nok kanskje vel så koselig her på Strandsjø, sier Sletten.

håper på 200-250 bufféter 

Sletten håper nå på fint vær, så det også blir mulig å nyte maten ute for de som ønsker. 

- Blir det fint vær og vi kan være ute i tillegg, så er det nok plass til flere her enn på Samfunnshuset. Men er det dårlig vær, så er det kanskje litt mindre kapasitet inne. Det er ikke noe problem å servere 200-250 bufféter i løpet av 17. mai, det skal gå fint! smiler Sletten. 

Det må ikke bestilles på forhånd, men arrangøren håper likevel at de fleste gjør det. 

- Det er bare å møte opp, jeg tror jeg skal få plass til alle. Det er uansett en fordel om du forhåndsbestiller, så blir planlegginga enklere for oss. Det blir to bordsetninger, og håper selvsagt at mange vil feire dagen her med oss, avslutter Sletten på Strandsjø.  

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no