17. okt
Artikkelboard mobil september 2019
TIL ATHEN: Hege Tidemandsen og hesten Carvis er tatt ut til Europafinalen i sprangridning i Athen i slutten av juli (Arkivfoto).
 
Hege er tatt ut til Europafinalen i Athen
24.-28. juli arrangeres Europafinalen i Nations Cup i sprangridning i Athen. Dit har Norge kvalifisert et lag for å prøve å komme seg til den store finalen i Barcelona til høsten, Hege Tidemandsen som representerer Solør Rideklubb er en av deltagerne. - For min del er dette en konkurranse jeg gjør for erfaringens skyld, sier Hege Tidemandsen.

Publisert: 11.jul.2019 14:16
Oppdatert: 11.jul.2019 14:16
 

Norges Rytterforbund sender følgende ryttere til Athen: 

Geir Gulliksen, med sine to barn Johan-Sebastian Gulliksen og Victoria Gulliksen. Alle rir for Drammen og Omegn Rideklubb. Cecilie Hatteland fra Soma Ryttersportsklubb i Rogaland og Hege Tidemandsen fra Solør Rideklubb. Dette er også siste store generalprøve for de norske rytterne før EM siste uken i august. 

- Norge er kvalifisert til finalen i 2. divisjon som går 25.-28.juli. Det er et 5* stevne som er den høyeste kategorien innenfor internasjonale konkurranser i hesteverdenen. Det går individuelle klasser de første dagene, og selve lagkonkurransen går søndag. For min del er dette en konkurranse jeg gjør for erfaringens skyld, og som en oppkjøring mot et eventuelt EM siste uken i august. Jeg er ferdig kvalifisert, men forbundet og landslagsledelsen har ennå ikke gjort noe offisielt uttak, så jeg må ut og vise form, sier Hege Tidemandsen. 

Fryktelig varmt

- Det blir en spennende reise, vi skal først kjøre hesten til Liege flyplass i Belgia før han og de andre hestene flys videre til Athen. Det blir jo fryktelig varmt også, så det blir spennende erfaringer utenom konkurransene! Det er godt det er litt varmere dager nå, så vi får akklimatisert oss litt før avreise, sier Tidemandsen. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no