15. des
IT Care tom 17. des mobil
GÅR FOR POP: Thosebricks vil framover gi ut mer pop-sanger, og kanskje noen danselåter i framtiden. (Foto: Privat).
 
Har gitt ut låt dedikert moren sin
Tony Alexander Skjevik står bak artist navnet «Thosebricks» og i 2016 vant han «The Stream» på TV2. Nå har han gitt ut låt om moren sin som døde nylig.

Publisert: 31.jul.2019 12.38
Oppdatert: 07.aug.2019 14.37
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DEDIKERT TIL MOREN: Sangen «Let go» er dedikert til moren til Tony Alexander som gikk bort.

Tony Alexander Skjevik har mange gode minner til The Stream og seieren i TV-serien i 2016. De fleste kjenner han som «Thosebricks», og nå er han aktuell med ny musikk.

- Det var en opplevelse å være med på «The Stream», det var stor drahjelp i konkurransen hjemme fra Solør og Hedmark. Det er betydd mye å vinne en sangkonkurranse på nasjonal TV, sier Tony Alexander Skjevik.

Rolig etter seieren

Skjevik forteller at kontrakten han skrev under ga han en del restriksjoner, og han fikk nesten ikke gi ut noen låter etter konkurransen.

- Nå har jeg gått ut av kontrakta, og fått gitt ut litt låter selv. Selvfølgelig har samarbeidet med plateselskapet gitt meg mye, men nå får jeg laget den musikken jeg ønsker, forteller Skjevik.

Siden «The Stream har Skjevik jobbet for andre, og var med å lage låta for Ulrikke som var med på Melodi Grand Prix for noen år siden.

Skulle lage sommerlåt

Skjevik forteller at han skulle lage en sommerlåt. Midt i prosessen så fikk han en telefon fra lillesøstera si om at moren hadde kun tre uker igjen å leve.

- Da jeg fikk vite det, så slapp jeg alt jeg hadde å skrev låta «Let go» i stedet, og den er dedikert til mamma. Hun rakk aldri å høre låta, men jeg håper at flere før hørt den og kjenner seg igjen i teksten.

Moren til Tony ble bare 48 år gammel. Hun bodde i Trondheim, mens Tony og søsteren har vokst opp i fosterhjem på Hof Finnskog.

Nå ønsker Skjevik å gå mer i en pop-sjanger-retning. Noen flere dansbare låter blir det også etter hvert.

Den nye låta dedikert til moren kan du høre her:


Kirkenær Sportsforretning tom 23. des	 mobil
Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no