18. feb
Artikkelboard Vålerbanen uke 8, 2019 mobil
VANT IGJEN: Espen Fjeld og Grue slo Hamar 2-1 på torsdag, og er fortsatt ubeseiret så langt i sesongen (Begge foto: Gjermund Holt).
 
Grue slapp inn årets første mål, men tok sin 3. strake seier
Grue har åpnet sterkt i 5. divisjon med 4-0 og 15-0 på de to første kampene, torsdag kveld ble det ny seier. Grue slo Hamar 2-1 hjemme på Grue stadion. Fart som ble slått 15-0 i forrige kamp, har i ettertid trukket laget. Det betyr at Grue står med 2 seire og målforskjellen 6-1 etter to kamper og søndag kommer Kjellmyra på besøk til lokaloppgjør.

Publisert: 11.mai.2018 12:05
Oppdatert: 11.mai.2018 12:05
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
VIKTIG: Sigurd Svendsen var god mot Hamar og satte også inn 1-0 målet.

Grues tredje seriekamp i 2018, ble avviklet på Grue stadion, Kristi himmelfarts dag. Gjestene fra Hamar IL måtte reise tomhendt tilbake, men for grønntrøyene ble det en sliteseier i større grad enn de hadde ønsket seg.

- Grue fortsetter å spille ball med få berøringer og styrer det meste av spillet, men mot Hamar ble det litt for omstendelig. Dette til tross, så ble første omgang en ren forsvarskamp for Hamarsingene. Gjestene dro likevel fordelen av en kraftig medvind, og med lange baller på topp, var ikke motstanderen i rødt helt ufarlig, forteller Grue-trener Arnfinn Midtsundstad. 

Grue hadde et ball-innehav på nærmere 70%, men slet med å finne de gode åpningene foran motstanderens mål.

- Etter nærmere 35 minutter, vartet Grue-guttene opp med en flott overgang på deres venstre side ved Espen Fjeld, som igjen endte med en glitrende avslutning av Sigurd Svendsen. 1-0 til Grue og det var også stillingen til pause, sier Midtsundstad. 

Årets første baklengsmål

I andre omgang, fortsatte Grue å spille ball på motstanderens halvdel.

- Mot spillets gang var det altså Hamar som lyktes med en redusering, midtveis i omgangen. Et noe famlende forsvarsspill, resulterte i en scoring etter innlegg fra høyre, og en ellers trygg og god Asbjørn Woll, måtte registrere det første baklengsmålet i seriespill i 2018. Hamar var også på en tilsvarende visitt noen minutter senere, men avslutningen strøk til side for mål. Dette vekket Grue-laget, og om noe sent forstod guttene at man måtte ta ut det beste for å innkassere tre poeng. Grue vant flere dueller i alle lagdelene, spilte ball med et høyere tempo og kvalitet, og Hamar var heldige som ikke fikk flere baklengs i denne perioden, forteller Midtsundstad. 

Kapteinen scoret seiersmålet på straffe. 

- Charles Bratli og Jesper Bergersen Holt, som ble byttet inn i andre omgang, spilte seg til flere gode sjanser foran motstanderens mål, og Hamar var heldige som ikke måtte hente ut flere baller fra nettmaskene i denne perioden. Mot slutten av kampen, ble nevnte Bratli, felt innenfor 16-meteren. En god og konsekvent Trond Nesset i svart, blåste straffe til Grue, og Grue-supporterne øynet et håp om seier. Og seier ble det! Carl Emíl Løvstad satte ballen trygt i mål, og selv om Hamar gjorde alt de kunne for spille seg til sjanser inne på Grues halvdel, ble det en fullt fortjent Grue-seier - nok en gang, smiler Midtsundstad. 

ønsker kjellmyra velkommen!

Dette var Grues tredje seriekamp i 2018, men etter at laget slo Fart fotball 15-0 i seriekamp nummer to, trakk Fart laget sitt, og Grue mistet både 3 poeng og 15 pluss-mål.

- Synd for oss, men det er bare å legge bak seg. Nå står nok en kamp på Grue stadion for tur. Søndag kommer Kjellmyra på besøk, og vi håper fotballinteresserte fra hele Solør, kjenner sin besøkelsestid. Vi ønsker Kjellmyra velkommen til seriekamp på Grue stadion! avslutter Midtsundstad. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Grue - Hamar IL 2 - 1 (1 - 0)

MÅL: 1-0 Sigurd Svendsen, 1-1, 2-1 Carl Emil Løvstad (straffe)

Grue stilte med følgende lag;

Asbjørn Woll, Ahmed Hassan, Joakim Alvestad, Tor Øystein Andersen Granli, Espen Fjeld, Sigurd Svendsen, Hassan Al-Shimary, Nabil Abdu Kato, Amel Dedic, Carl Emíl Løvstad (K) og Alaa Al-Shimary.

Innbyttere: Jesper Bergersen Holt, Andreas Sæthre, Simen Heien, Charles Bratli, Steve Williams og Marcus Nymoen.

Samtlige (17) spillere fikk spilletid.

Neste kamp: Grue - Kjellmyra søndag 13. mai klokka 15.00 på Grue stadion

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no