25. jun
Generell Artikkelboard 2019 mobil
 
Godt oppmøte også denne gangen i Skalbukilen
Siden 2016 er det Kilskula SA som har stått for 17.-maimarkeringen ved gamle Kilen skole. Også denne gangen var det mange som ble med på å gå i tog, og været viste seg fra en lang bedre side enn tidligere på dagen.

Publisert: 17.mai.2018 15:23
Oppdatert: 17.mai.2018 15:24
 

Noen av barna som deltok i 17.-maitoget på Åsnes Finnskog hadde også vært med i toget på Sønsterud tidligere på dagen. Opplevelsen var helt klart en annerledes værmessig. For mens det var surt og kaldt da toget gikk fra Gjesåsen kirke, var det strålende sol og blå himmel i Skalbukilen noen timer senere.

Thomas Auke ønsket velkommen fra balkongen på Kilen skole, og forklarte hvordan togrekkefølgen skulle være. Han oppfordret alle til å bli med i folketoget.

Som tidligere gikk toget fra skolen og inn på byggefeltet i Skalbukilen. Her tok toget en runde før det gikk tilbake, og det var matservering i gymsalen. Ute var det rebusløp og konkurranser for de minste.

Som de to foregående årene var det trommet sammen et eget veterankorps. Mange av de som spilte har sin bakgrunn fra Kilen Skolekorps, og de gamle uniformene med påtrykket «Korps er gærarti» var funnet frem igjen for anledningen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no