18. aug
Generell Artikkelboard 2019 mobil
KAROPREBIUS: Bande består av tre unge talenter, som fremførte sin egenskrevet og komponert sang: Dreams
 
Fullt liv både på og utenfor scena
UKM Åsnes er ferdig for i år, og rekordmange sceneinnslag utgjorde det to timer lange showet. Deltakerne brukte hele lørdagen til å delta på workshoper, øve sammen med husband og bli kjent med de andre deltakerne.

Publisert: 10.feb.2019 18:04
Oppdatert: 10.feb.2019 18:04
 

Mønstringen startet for deltakerne på fredag, men kick-off klokka 19.00. Her ble deltakerne kjent med arrangørstyret som har planlagt helga siden høsten 2018.

- Vi har planlagt denne helga siden i høst, og det har gått mange timer bort for å planlegge. Men det er verdt det, da man ser resultater, forteller Jørgen Mathiesen fra arrangørstyret. 

Rekordmange meldte seg på, og hele 82 påmeldinger utgjorde deltakelsen. På lørdagen møtte deltakerne opp klokka 10.30, for å delta på workshopene, linosnitt, konferansier, media, film, e-sport og husband. 

- Jeg tror folk koste seg, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Vi ønsker at lokalmønstringen skal holde høyt nivå, og at deltakerne skal få oppleve fylkesnivå, men lokalt, forteller Mathiesen. 

Under sceneshowet storkoste mange seg, mye liv både på og utenfor scena. Publikum fikk både høre band, solister, pianister og messinginstrumenter. Arrangørstyret stilte også med improteater.

- Jeg må innrømme at noen av nummerere var så fine og rørende at jeg måtte felle en tåre. Jeg er veldig stort at jeg kommet fra Åsnes. Her har UKM løftet seg mye siden 2016, og det har blitt en sosial arena hvor ungdom kan møtes, sier Mathiesen.  

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no