13. nov
EHH konk 2019 mobil
BILDER FRA GAMLE ÅSNES: Kalenderen inneholder historiske bilder fra 1900-tallet, som blant annet Elvsborg, huset til gamle Doktor Bjørneby. President i Lions Åsnes, Christen Ringnes håper den blir tatt godt i mot.
 
Fra telefonkatalog til årskalender
For første gang gir Lions Åsnes ut årskalender med historiske bilder.

Publisert: 05.nov.2019 07:42
Oppdatert: 12.nov.2019 11:33
 

Ærverdige Elvsborg fra 1914 med sine to flotte tårn, revejakt i Kjølaberget, gamle Sønsterud skysstasjon eller praktfulle Hovelsåsen kursted.

Slike historiske bilder fyller Åsnes-kalenderen 2020. Nå gir Lions Åsnes ut årskalender.

– Her er det mange fine bilder. Det finnes flere lokale kalendere i kommunen, men det finnes en mengde bilder fra gamle Åsnes som fortjener å bli sett - noen av dem kan du se i denne kalenderen, forteller president Christen Ringnes.

På grunn av teknologi og et marked på hell har den frivillige organisasjonen nå startet med kalender i stedet for den gode gamle telefonkatalogen, «Ring i Åsnes».

Kalenderen er nå i salg, og Ringnes håper den blir tatt godt i mot i bygda.

– Dette er en fin julegave til solunger som bor her eller som har flyttet ut. Dessuten støtter du en god sak, som fører til at vi kan fortsette å drysse penger ut lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi har en rekke aktiviteter som blant annet juleneksalg i desember som går til vårt humanitære arbeid og internasjonale prosjekter. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no