27. mai
Generell Artikkelboard 2019 mobil
FLYTTET NÆRMERE SENTRUM: Mona Skadsberg flyttet bedriften Sterk Interiør fra Øvre Grue til Flisa.
 
Har flyttet bedriften til Flisa sentrum
Sterk Interiør, som holdt til i Øvre Grue, så at handelsområdet der dør ut. Mona Skadsberg så at bedriften var bedre plassert i sentrum av Flisa. Hun forteller at flyttingen ikke var planlagt, og at alt skjedd i løpet av noen dager.

Publisert: 04.des.2018 06:30
Oppdatert: 04.des.2018 06:30
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
UNIKE PRODUKTER: Butikken består av unike produkter, som du ikke finner andre steder i Solør.

Sterk Interiør er i hovedsak en nettbutikk, og har ikke hatt noen faste åpningstider. Skadsberg forteller at det vil det heller ikke bli for den nye butikken.

- I førsteomgang vil vi holde åpnet hver eneste dag i desember, så får vi se hvordan trafikken er. Alt er ikke helt på plass i butikken enda, men det begynner å komme seg. Jeg har tenkt lenge at jeg kanskje må flytte bedriften min nærmere sentrum. Men at jeg skulle flytte til Flisa, ble bestemt etter noen dager, sier Skadsberg.

Ville ikke på kjøpesenter

Sterk Interiør ønsket ikke et lokale inne på Flisa Stormarked, og Skadsberg forteller at hun er svært fornøyd med lokalet hun endte opp med. Den finner du i den gamle Lund-garasjen vegg i vegg med storsenteret.

- Butikken veldig unik, ikke bare varene, men nå også lokalet. Det er mange små rom, med mange unike varer i seg. Produktene er fra leverandører ingen andre butikker i distriktet har, sier Skadsberg. 

Sosiale medier er en kanal Skadsberg bruke veldig mye til sin bedrift, og her vil hun også legge ut når den nye showroom butikken på Flisa er åpen. 

- Hvorfor akkurat dette lokalet?

- Jeg surfet litt på Facebook, og så at de så etter nye leietakere. Så etter noen telefonere, så var butikken på flyttefot, sier Skadsberg.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no