24. jun
Salgsfabrikken mobil
STOR PREMIE: Programleder Ingeborg Myhre kunne fornøyd vise frem at far og datter i Grue hadde vunnet 1.629.000 kroner på Joker lørdag 13. april. (Foto: Fabelaktiv).
 
Far og datter i Grue vant 1,6 millioner kroner
Det ble stor jubel i Grue lørdag 13. april da far og datter vant på Joker. Med far trippende rundt i stua, klatret datter Kine nesten helt til topps på Joker-stigen. Nå kan de feire påske med 1,6 millioner kroner i anmarsj.

Publisert: 14.apr.2019 17:13
Oppdatert: 03.mai.2019 14:12
 

- Jeg spiller sammen med dattera mi. Hun er 23, så jeg håper hun kan ta seg av TV-trekninga, sa pappa Helgeneseth fra Grue da Norsk Tipping ringte for å fortelle at hans Joker-spill, som han leverte med mobilen lørdag ettermiddag, var trukket ut som hovedvinner lørdag 13. april.

- Jeg blir med, kvitterte datter Kine.

Hun studerer til daglig jus i Oslo, og nå var planen en stille og rolig påskeferie med mor og far hjemme i Solør.

- Kanskje vi må finne på noe nå, men vi får se hvordan det går først, sa den blide 23-åringen før hun gikk i gang med opp/ned-spillet sammen med programleder Ingeborg Myhre.

Far og datter Helgeneseth hadde fått fine tall å spille med - iallfall fram til «finalen»:

4 - 9 - 2 - 1 - 0

Inngangspremien var på 453.000 kroner, men den tok Kine raskt farvel med. Det ble fire rake treff, og dermed stor familien på 1.629.000 kroner før det siste tallet. Nesten midt på treet. Fire tall under og seks over (inkludert seg selv).

- Vi har snakka om at dette kunne skje, og da ble vi vel enige om at vi gir oss. Og pappa står ved det, signaliserer han, sa Kine.

Så i stedet for å velge på 4-eren, tok far og datter og "cashet inn" drøyt 1,6 millioner kroner. Da ble det jubel i stua.

- Det er en helt utrolig følelse å vinne så mye penger, sa pappa da vi snakket med ham etter trekningen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no