25. jun
Generell Artikkelboard 2019 mobil
HJEMMELAGET: Solørtorget består av leverandører som tilbyr produkter fra Solør.
 
Et torg med lokale produkter
Solørtorget starter opp igjen lørdag 27. april under Vårfesten på Flisa. Her samles flere lokale produsenter for å selge sine produkter. I starten ble det kun solgt mat på Solørtorget, men nå er det mye mer variert.

Publisert: 09.apr.2019 18:52
Oppdatert: 09.apr.2019 18:52
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
MYE VARIERT: Solørtorget besto bare av mat for en del år tilbake, nå er det mye variert å få tak i.

Under Vårfesten på Flisa lørdag 27. april så starter Solørtorget opp igjen, og vil være å finne på plassen utenfor Andre siden av speilet i Kaffegata. Utvalget blir det samme som tidligere år, med mye forskjellig å velge mellom.

- Vi ønsker å være synlig i alle tre Solør-kommunene, og at de produktene vi selger skal gjøre det samme. Dessverre er det sånn at alle bortsett fra én kommer fra Åsnes. Vi ønsker å utvikle Solørtorget, men det er ikke så lett å få med nye, forteller Berit Jakobsen Maliberget. 

I starten tilbød Solørtorget kun mat, i de siste årene har dette endret seg, og det er mer tekstil og dekorasjoner. Alt av produkter kommer fra Solør, og Jakobsen Maliberget forteller at det har vi stort fokus på.

Det sosiale viktig

- Alt vi gjør er frivillig, men vi gjøre det for samholdet. Selvfølgelig ønsker man å selge noe av det man tilbyr, men det sosiale spiller like mye rolle. Dette er ikke noen gullgruve, men det går rundt, og det er det viktigste, forteller Jakobsen Maliberget.

Solørtorget starter lørdag 27. april, samtidig som Vårfesten på Flisa. Fra denne datoen er programmet spikret helt til Høstfesten. 

- Vi har programmet klart for året, og vi håper både gamle og nye kunder kommer innom. Vi møter opp på ulike arrangementer, og så har vi våre faste torgdager, forteller Jakobsen Maliberget.

Styret til Solørtorget jobber for å utvikle tilbudet, men det er ikke så enkelt. Leder Marit R. Hansen har likevel tru på vekst.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no