24. jun
Generell Artikkelboard 2019 mobil
TAKKER FOR STØTTEN: Hege Iren Rokkerud-Jacobsen (fra venstre) Linda Mohn og Elisabeth Skjæret kan se tilbake på en fin julaften. De takker sponsorer og støttespillere. (Foto: Privat).
 
En fin julaften for de som var alene i Våler
Psykisk helse- og rustjeneste i Våler kommune ønsket å gjøre noe ekstra for sine brukere som ville bli alene på julaften og som ikke har den overflod av mat, gaver og forventninger til julen som mange i dag har.

Publisert: 10.jan.2019 08:12
Oppdatert: 10.jan.2019 08:12
 

Brukere av psykisk helse- og rustjeneste i Våler som var alene på julaften fikk en litt annerledes julefeiring i 2018.

Det ble søkt Våler Lions om støtte til å arrangere julaften på Søndre Hoel, som er aktivitetshuset psykisk helse- og rustjeneste disponerer i kommunen. De var svært positive til dette og bidro med penger som dekket julemiddagen til alle.

- Kiwi Våler bidro med dessert, brus og annet tilbehør, mens Spar Våler bidro med julegaver til alle sammen, sier Linda Mohn som er avdelingsleder for psykisk helse- og rustjeneste i Våler kommune.

Ansatte ved psykisk helse- og rustjeneste gjorde dette på frivillig basis, og det ble en svært så fin julemarkering på selve julaften med god mat og hyggelig stemning i lokalet.

- Vi var 10 personer til bords, og tilbakemeldingene var gode på det som var stelt i stand. Psykisk helse- og rustjeneste vil rette en stor takk til Våler Lions, Kiwi Våler og Spar Våler som bidro til at dette lot seg gjennomføre, sier Mohn.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no