18. feb
Artikkelboard Vålerbanen uke 8, 2019 mobil
TILBAKE PÅ BOKKEN: Karl Fredrik Libekk storkoste seg på jobb under Bokkenfestival i fjor. Etter å ha vært på flyttefot noen måneder er nå festivalen tilbake utenfor døra til Bokken pub.
 
Bokkenfestivalen flætter attende
Med nye byggeiere på plass flytter også Bokkenfestivalen tilbake til området ved Bokken. Festivalen arrangeres fra 15. til 17. juni, og ble en formidabel suksess i fjor med rundt 1.300 besøkende.

Publisert: 14.mai.2018 18:02
Oppdatert: 14.mai.2018 18:02
 

Ettersom tidligere byggeier ikke ønsket festivalstøy utenfor døra ble egentlig Bokkenfestivalen flyttet noen hundre meter opp i gata på Braskereidfoss i år. Kjell Arild Hegsvold lånte villig ut sin parkeringsplass til arrangementet, men nå er det ikke lenger nødvendig.

- All honnør til Kjell Arild som ville hjelpe oss slik at vi kunne arrangere festival også i år. Men ettersom de nye byggeierne er så positive til oss og det vi driver med velger vi å flytte festivalen tilbake, sier Jan Vidar Lonkemoen.

Det vil si at Bokkenfestivalen er tilbake der den hører hjemme fra 15. til 17. juni. Nemlig utenfor døra til Bokken pub.

- Klart det er enklere å arrangere festival utenfor vår egen dør. Samtidig er det så små forhold på Braskereidfoss at folk nok helt fint hadde funnet frem til Hegsvold. Men vi er glade for at dette ble løsningen, og at alle er så positive til oss, sier Lonkemoen.

Blant artistene som er sluppet til Bokkenfestivalen i år er Heidi Hauge, Tommy Michaelsen, Lars Espen Skogvold, Alan Johansen, Tommy og Ronny fra Pegasus, Ottar Big Hand Johansen, Hanne Mette Gunnarsrud, Lasse Sigfridsson, Andreas Holø og Kjetil og Michael fra Christiania.

- Billettsalget er allerede i gang, og vi håper at det kommer like mye folk som i fjor, smiler Lonkemoen.

I fjor var det omlag 1.300 besøkende på Bokkenfestivalen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no