18. aug
Generell Artikkelboard 2019 mobil
4. PLASS: August Myrvold endte på 4. plass, kun centimetere unna pallen i sprint NM for juniorer (Foto: privat).
 
August kun centimetere unna pallen i NM
August Myrvold kom på den «sure» 4 plassen i NM sprint for juniorer, men er fornøyd etter en litt tung sesong. - Jeg hadde håpet på pallplass, men er godt fornøyd med 4. plassen uansett, sier August Myrvold som går for Kjellmyra IL.

Publisert: 10.feb.2019 20:41
Oppdatert: 10.feb.2019 20:41
 

Sesongen hittil har vært litt tung for den lovende August Myrvold, men på lørdag endte det nesten med medalje i sprint NM. 

- Jeg startet dagen uten noen spesielle forventninger utenom at jeg visste at dette har vært min hittil sterkeste gren, hvis jeg var i form. Har vært en litt tung sesong hittil der kroppen ikke har spilt helt på lag. Gjorde en god prolog der jeg gir det jeg har og føler at jeg ikke har noe spesielt å kjøre med. Går videre med 9. beste tid og er klar for kvartfinalen, der jeg gjør et godt taktisk løp og tar seieren. Semifinalen neste og var egentlig veldig fornøyd med å bare være topp 12, men hadde et håp om å nå målet om pall, som jeg satte før sesongstart. Gjør en bra semifinale og legger opp samme taktikk som i semkvartfinalen - ligge bak og hvile før jeg klemmer til på siste flate før oppløpet. Vinner også semifinalen og er i finale - endelig fungerer kroppen normalt igjen!, sier en fornøyd Myrvold.

Ble «bare nesten»

I finalen må August Myrvold en tur ut i løssnøen og da blir det for langt fram. 

- Jeg kjører samme taktikk også i finalen, men blir presset ut i en sving, der jeg må ut i løssnøen. Stresser litt med å jobbe meg opp til 3 posisjon, stivner litt over toppen og har ikke samme kraft på flata som i kvarten og semien. Blir passert av en mann til og slipper han litt langt før oppløpet kommer. Tar han nesten igjen på oppløpet, men det er litt for kort. Ble til slutt 4. plass noe jeg er godt fornøyd med, selv om det ikke ble pallplass sånn jeg håpet på, sier Myvold. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no