24. jun
Salgsfabrikken mobil
TIL FJØSET: Trio no Treble spiller konsert i Fjøset på Sønsterud 7. april.
 
Arrangerer ny konsert i Fjøset på Sønsterud
Musikkens venner i Åsnes arrangerer 7. april ny konsert i Fjøset på Sønsterud, da kommer «Trio no Treble» på besøk. - «Trio no Treble» er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass. En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang, sier Kari-Anne Breisjøberg i Musikkens venner.

Publisert: 24.mar.2019 19:08
Oppdatert: 24.mar.2019 19:08
 

«Trio no Treble» spiller konsert i Fjøset på Sønsterud søndag 7.april kl 19.00.De består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).

«Trio no Treble» har siden oppstarten i 2017 spilt mange suksessfulle konserter rundt om i Norge. Sommeren 2018 var de på turné med pop-artist Mads Hansen, og spilte på VG-lista i Oslo, Bergen og Trondheim. Fremtidige planer er blant annet en stor Serbia-turné i juni, og de skal være festivaltrio under Toppen internasjonale musikkfestival i Mosjøen. Til konserten i Åsnes har de med seg et bredt og variert repertoar. Blant annet vil de fremføre et nyskrevet verk, skrevet til trioen av komponist Trygve Brøske, utdrag fra Beethoven 7.symfoni arrangert for trioen, tango, og verker av Grieg og Ole Bull, forteller Kari-Anne Breisjøberg i Musikkens venner i Åsnes. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no