15. sep
Generell Artikkelboard 2019 mobil
KLUBBMØTE: Carl Christian Heiberg håper mange kommer på klubbmøte 11. juni klokka 18.00 på Bjørkheim. Organiseringen i Flisa Allianseidrettslag er temaet.
 
Arrangerer klubbmøte for å videreutvikle idrettslaget
Tirsdag 11. juni inviterer hovedstyret i Flisa Allianseidrettslag til klubbkveld på Bjørkheim. Bakgrunnen er at idrettslaget ønsker å se på dagens organisering, og om det er et forbedringspotensiale. Alle engasjerte personer oppfordres til å møte opp.

Publisert: 08.jun.2019 16:22
Oppdatert: 08.jun.2019 16:22
 

Flisa Allianseidrettslag er et stort idrettslag med over 700 medlemmer. Laget er organisert i flere underavdelinger, og slik vil det nok fortsatt være. Men idrettslaget ønsker å se på om dagens organisering er den mest hensiktsmessige, eller om det er andre og bedre måter å gjøre ting på.

- Pål Erik Heimstad fra Hedmark Idrettskrets kommer for å hjelpe oss gjennom møtet. Vi skal se på hvor vi er i dag, hva som er bra og hva vi kan gjøre bedre, sier Carl Christian Heiberg. 

Han presiserer at mye er bra i dag, og at det ikke er noen spesiell grunn til at idrettslaget ønsker å se på dette akkurat nå. Det handler rett og slett om å bli bedre.

- Vi håper så mange som mulig møter opp, og at vi får flest mulig innspill. Så skal vi ende opp med en plan på hvordan organiseringen skal være fremover. Det går kanskje særlig på samarbeidet mellom de ulike gruppene, sier Heiberg.

Møtet starter på Bjørkheim klokka 18.00. Idrettslaget inviterer alle engasjerte personer med styreverv, trenere, foreldrekontakter, aktive utøvere og øvrige medlemmer. De frister med enkel servering til de som kommer. Det antas at møtet varer rundt tre timer.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no