27. mai
Generell Artikkelboard 2019 mobil
INVITERER TIL BASAR: Finnskogen Barnehage arrangerer basar på Kilskula torsdag 6. desember. Vilde Skustad (fra venstre), Adrian Sagerud og Jaran Andreas Øhlund Bredvold inviterer folk fra fjern og nær til basar.
 
Arrangerer julebasar med læring som baktanke
Finnskogen Barnehage arrangerer julebasar på Kilskula torsdag 6. desember. Selvsagt handler det om jul og juletradisjoner, men ledelsen ser også at barna lærer pengehåndtering og mer til gjennom basaren.

Publisert: 05.des.2018 15:11
Oppdatert: 05.des.2018 15:11
 

Foreldre, foresatte og alle som vil er invitert til julebasar på Kilskula torsdag 6. desember fra klokka 16.30. Barna i Finnskogen Barnehage har laget ting som skal selges, og det blir salg av kaffe og kaker.

Dan-Kenneth Haugen er styrer i barnehagen, og ser stor nytte i å arrangere julebasar.

- Det er første gang vi arrangerer julebasar, og det er en travel tid både for oss og barna. Dette er en fin måte å jobbe med penger på, og foreldrene er veldig flinke til å møte opp. Arrangementet er åpent for alle, og vi håper mange vil komme, sier Haugen.

For de minste er det fint både å lære om juletradisjoner, pengehåndtering og det som hører med en julebasar.

- Barna har lagd nisser, kongler, snøkrystaller og andre juleting som skal selges. I tillegg kjører vi et lite lotteri, sier Haugen.

I barnehagen er de små og store barna sammen, og Haugen ser at de lærer veldig av hverandre.

- De små har språklige rollemodeller, mens de største lærer empati og viser omsorg for de mindre. Voksentettheten i barnehagen gjør også at vi klarer å følge opp barna veldig bra, og vi tror julebasaren blir en veldig fin del av opplæringsløpet i barnehagen, sier Haugen.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no