18. feb
Artikkelboard Centrum Tekstil uke 8, 2019 mobil
ØNSKER VELKOMMEN: Mange av bildene til Wålberg er tatt i nær avstand fra galleriet. Enten med kamerafelle eller ordinært kamera. Nå håper Kjell Ivar Wålberg at mange kommer på besøk fra 18. til 21. mai.
 
Åpner dørene til galleriet med kortreiste bilder
Hjemme på Nordre Lønnhaugen på Grue Finnskog driver Kjell Ivar Wålberg «Galleri Bjørnen». Fra 18. til 21. mai åpner han dørene til de unike og kortreiste bildene for allmennheten.

Publisert: 14.mai.2018 18:20
Oppdatert: 14.mai.2018 18:19
 

Det unike med «Galleri Bjørnen» er at alle bildene som stilles ut er tatt i maksimum 250 meters avstand fra galleriet. Her finner du blant annet bilder av bjørn, jerv, gaupe, ulv, kongeørn, mår og grevling.

Bak galleriet står Kjell Ivar Wålberg som har lang fartstid som journalist i Glåmdalen. Nå er han pensjonist og nyter dagene hjemme på Nordre Lønnhaugen, hvor han bruker mye tid på å ta bilder.

- Jeg har jo deltatt på noen utstillinger tidligere, og det har blitt mange bilder etter hvert. Jeg hadde behov for et sted å lagre bildene mellom utstillingene, og det var slik «Galleri Bjørnen» ble til. Noen mente nemlig jeg skulle ha et sted å slippe til publikum, sa Wålberg til iSolør.no i fjor.

Samme opplegg i fjor

Wålberg hadde åpne dager i slutten av mai i fjor, og nå er han igjen klar for å åpne dørene til sitt galleri. Vegen er skiltet fra Svullrya, og du finner også frem ved å plotte inn Lønhaugsvegen 326 på GPS-en.

- Blir været fint spanderer vi kaffe på terrassen. Kanskje får du også se noen dyr på turen. Ta med venner og bekjente og ta en pinsetur til galleriet i skogen med de kortreiste bildene. Velkommen, sier Wålberg.

Åpningstider er fra 18. til 21. mai fra klokka 13.00 til 17.00. Unntatt 2. pinsedag da galleriet stenger klokka 15.00.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no