6. des
Kiwi Våler artikkel - tom 9. des
GLEDER SEG: Sten Bjørge Skaslien Hansrud, Malin Vestmo, Anne Britt Øveråsen, Hanne Frysjøenden, Kai Høgberg og Bjørn Egil Vestmo er også i år klare for revy. Her fra Gruerevyen 2018. Arkivfoto
 
Klare for årets Gruerevy
Denne revygjengen er klare for latter og moro.

Publisert: 28.nov.2019 11.33
Oppdatert: 28.nov.2019 14.05
 

I åtte år på rad har revygjengen invitert til latter og moro i rådhuskinoen, og om ei uke braker det løs igjen. Det er nemlig klart for Gruerevyen 2019.

Revy-general Sten Bjørge Skaslien Hansrud er klar.

– Det blir en god del å le av, litt å tenke på og, rett og slett, en trivelig kveld hvor folk kan le og kose seg. Vi er jo ganske snille mot de fleste og sparker ikke så mye nedover, men selvfølgelig; Har du en offentlig rolle kan du regne med å bli nevnt. Vi har jo hatt valg i høst, og det kommer man ikke unna.

Går det bedre nå?

Årets revy har både selvskrevne tekster og bidrag fra eksterne forfattere. Det blir blant annet lokale sketsjer, men også noe fra rikspolitikken og mer tidløse sketsjer.

«Går det bére nå?» er navnet.

– Vi lurer jo på om det går bedre når etter valget og med andre ting som har skjedd av stort og smått i bygda. Har det blitt verre, har det blitt bedre - det skal vi prøve å finne et slags svar på, da, forteller Skaslien Hansrud.

Nå er de inne i intensiv-uka, som de kaller den. Om ei uke skal alt være på plass.

– Vi gleder oss! Det er alltid veldig artig å spille revy lokalt - det er noe helt eget å stå på scena og ta opp ting som har skjedd i den kommunen man er fra. Vi håper så mange som mulig tar seg turen, og får seg en artig og trivelig kveld i lag med oss.

Premiere er torsdag 5. desember klokka 19:00 i Grue rådhus. Det er også forestilling fredag og lørdag. 

Steinindustri mobil tom 11. desember
Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no