18. aug
Generell Artikkelboard 2019 mobil
UNGE TALENTER: Kristian Lien og Ola Martinsson viste sitt talent under Askersprinten denne uka. Neste helg stiller de til start under Kvalfossprinten.
 
Kristian Lien og Ola Martinsson med gode resultat i Akersprinten
Kristian Lien og Ola Martinsson gjorde det bra i Askersprinten som gikk i Holmenkollen tirsdag kveld. I G16 ble Kristian Lien nummer to, 21 sekunder bak vinneren med ett bom. Ola Martinsson (G14) ble nummer fire, 2.09 bak vinneren med seks bom.

Publisert: 18.jan.2019 15:09
Oppdatert: 18.jan.2019 15:18
 

Pappa og leder i Åsnes skiskytterlag, Anders Lien, kan bekrefte at guttene var fornøyd med egen innsats, og han håper de kan sette Åsnes på kartet under Kvalfossprinten neste helg, 26.-27.januar. 

– Det er gøy å se at de lykkes. Ola gikk fort og er i toppslag, Kristian har hatt lungebetennelse, men er back in business, sier Anders Lien. 

– Hvor har de det fra? 

– Mødrene sine, definitivt. Og treneren Kent Roger Guttormsen. 

FREMTIDEN ER LYS

– Fremtiden ser lys ut, både for dem og hele skiskytterlaget. Vi er ikke mer enn seksten utøvere i laget, men de gjør det veldig bra alle sammen. Jeg håper fler vil satse skiskyting når vi ser at det er mulig å lykkes selv om man kommer fra et lite sted, sier Lien. 

Faren håper sønnene vil satse, men de tar en sesong av gangen. 

– Jeg håper ikke de gir seg. De trener sju økter i uka, men utfordringen kommer når de blir eldre og forstår at det finnes andre spennende ting i verden. 

Lien prøver å fortelle guttene at det er nå de har sjansen til å befeste sin posisjon blant de beste i landet og bruke tiden godt. 

– Vi gleder oss til neste helg, avslutter han. 

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no