18. feb
Artikkelboard Centrum Tekstil uke 8, 2019 mobil
SPILLER I ÅSNES: Roar Engelberg flyttet til Åsnes i vinter, og skal lørdag holde konsert sammen med Åsnes Hornmusikk og Åsnes Barne- og Ungdomskorps i Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa.
 
- Gleder oss til å samarbeide med Engelberg
Lørdag inviterer Åsnes Hornmusikk og Åsnes Barne- og Ungdomskorps til sommerkonsert med Roar Engelberg i Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa. - Engelberg har flyttet til Åsnes og er som lokal å regne. Artig er det å kunne vise frem hvor flink han er, sier Odd Toverud i Åsnes Hornmusikk.

Publisert: 13.jun.2018 09:41
Oppdatert: 13.jun.2018 09:41
 

Årets sommerkonsert i regi av Åsnes Hornmusikk og Åsnes Barne- og Ungdomskorps er lagt litt tidligere på ettermiddagen, slik at folk skal rekke å gjøre mer i løpet av lørdagskvelden.

- Vi velger å gjøre det slik denne gangen. Da går ikke hele kvelden for folk, og vi håper enda flere tar turen som følge av det, sier Jon Arne Borg Engø, som er leder i Åsnes Hornmusikk.

Med på sommerkonserten lørdag er Roar Engelberg. Han flyttet til Sønsterud i midten av januar, og er som lokal å regne. Han er landets mest kjente panfløytist.

- Vi gleder oss til å samarbeide med Engelberg på lørdag, sier Odd Toverud.

Over 40 år med fløyte

Det var i 1975 at Roar Engelberg ble introdusert for panfløytemusikk. Han hadde hørt en kjenningsmelodi som gikk på radio, og ble nysgjerrig på instrumentet. Den gang var det vanskelig å få tak i instrumenter.

- Jeg brukte 1,5 år før jeg fikk en liten fløyte fra Sør-Amerika. Men så kom det et ensemble fra Romania, og da fikk jeg kjøpt meg skikkelige instrumenter, sa Roar Engelberg til iSolør.no i mars.

Spillejobbene i Engelberg er over hele landet, og noen er mer spesielle enn andre. For eksempel har han spilt langt inne i gruvene i Folldal og Løkken. Engelberg har spilt på oljeplattformer, og har holdt julekonsert i Japan.

Lørdag kan du altså oppleve han sammen med de to lokale korpsene i Rådhuskinoen Kulturhus. Billetter til konserten kjøpes i døra.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no