21. apr
Topp april 2019 mobil
FORNØYDE: De fire frisørene hos Hairport Flisa trives i nye og lyse lokaler i Flisa Stormarked. Fra venstre Heidi Torvund, Anna Kirkelund og Madeleine Kordahl. Annika Strand var borte da bildet ble tatt.
 
- Det er fryktelig mange frisører på Flisa
For to måneder siden flyttet Hairport Flisa inn i nye lokaler på Flisa Stormarked. Erfaringene etter å ha kommet inn på et kjøpesenter er gode, men avdelingsleder Anna Kirkelund mener det med fordel kunne vært færre frisørsalonger på Flisa.

Publisert: 07.nov.2018 15:17
Oppdatert: 07.nov.2018 15:18
 

5. september åpnet Hairport Flisa dørene til sine nye lokaler i Flisa Stormarked, hvor Sunkost holdt til tidligere. Her jobber til daglig tre frisører og én lærling, og erfaringen etter flyttingen er stort sett gode.

- Vi merker på omsetningen at trafikken har økt etter at vi flyttet hit. Nå har vi fått flere, nye, drop-in kunder, og vi selger flere produkter enn tidligere, sier Anna Kirkelund, som er avdelingsleder hos Hairport Flisa.

Å telle opp antallet frisører på Flisa er nesten en umulig oppgave, og Kirkelund skulle gjerne sett at konkurransen var mindre.

- Vi kunne kanskje ha klart oss med noen færre frisørsalonger. Det er fryktelig mange på Flisa, men vi har alltids noe å gjøre her, sier Kirkelund.

Utvider åpningstidene

Hairport Flisa har tatt med seg sine gamle kunder over i nye lokaler, og nye kommer til. Nå tar de ytterligere grep for å øke omsetningen videre.

- Om ikke lenge starter vi med å ha langåpent på tirsdager og torsdager. Slik det er i dag rekker vi ikke å farge kunder som har vært på jobb, men med langåpent to dager i uka åpner det seg en del nye muligheter. Da slipper jo folk å ta seg fri fra jobb for å klippe seg også, sier Kirkelund.

Lokalene i Flisa Stormarked er store og innbydende. Salongen er vesentlig større enn den gamle i Kaffegata, og for de ansatte var det godt med en forandring.

- Her har vi vært med på hele prosessen, og mange av oss har aldri jobbet slik før. Det var en nyttig erfaring å være med på å bygge opp en ny salong, og vi er totalsett veldig fornøyd med hvordan det har blitt her i stormarkedet, sier Kirkelund.

Telefon: 46 900 800 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Bjørn-Martin Brandett », 97760082
iSolør bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no